Rezeki blogging..tq 4 klik

Thursday, October 28, 2010

x kira.. nak wat entry gak..

Perasaan cemburu mai dah..hehe
tengok lydzar cite sal BE...mama rifqy nak kumpul dlu BE dia yang manyak tu , dni dah datat ratus tok hadiah harijadi dia dari Mr nuff ..:)) tahniah
Tapi sampai hati Mr nuff x bagi kat aii BE..sampai ati..sob2sob2

Xpela aii redho jerla..dengan tahap belog yang masih di tahap mengesot perlu redho okeh..
Apapon disebabkan jeles..aku telah cek nuff ..blehla..naik gak RM6 ..tapi tu sume kempen je..
Aku xle  copy letak kat sini..malu aiii.

Orang lain sibuk tulis sal Be aku ni kempen pon nak kecoh..hukhuk
Xpe ehh korang..aku teringin nak kuar entry BE cam korang senaqnye..tapi lom mampu. Tapi aku  dah plan xmo tebus sampai cecah ratus. TQ Mr nuff...ok gakle dari xde pe kan. Spe nak bagi sesaje blogging 4 bulan kan???

6 comments:

lydzar said...

hahaha..saya dh setahun lebih dah berblogging, mmg tak mampu pon lg nk cash out..camno tu..

mmg best tgk orang yg dapat kumpul ratus2 malah ribu dari nuffnang tu kan..mmg blog dia glemer laa

kemma said...

betuila lydzar..tgok org kumpul ratus2..folower pon ribu2...naik plak semangat ni

nur said...

jom bw dan cari tips.. caiyok2
ALL IN ONE

kuntumz said...

kema, ko lagi byk dri aku wlopun aku aku dulu buat blog dri ko...ni yg buat aku jeles niii...
klo ko nk tau aku nya nuff baru 0.50 jer tau...lagi lah kesian kan??
mmg jeles bila bc entry org pasai BE yg byk...tpi tak perlah blum rezeki kita dan aku pun bukannya ngadap bnda nii hari2...redho...ceh ayat sedapkan hati sendiri

Cheq Tun said...

ala kak..sy ni dh setaun 20 hengget pun xcecah..its ok la drp xde sbb niatnya pun bukan nak cari duit guna blog.. cuma mahu jd diri sendiri

LiFe KaMi said...

itu semua rezeki klu ada Alhamdulillah, yg penting kita happy beblogging..:)

Thursday, October 28, 2010

x kira.. nak wat entry gak..

Posted by kemma at 12:48 PM
Perasaan cemburu mai dah..hehe
tengok lydzar cite sal BE...mama rifqy nak kumpul dlu BE dia yang manyak tu , dni dah datat ratus tok hadiah harijadi dia dari Mr nuff ..:)) tahniah
Tapi sampai hati Mr nuff x bagi kat aii BE..sampai ati..sob2sob2

Xpela aii redho jerla..dengan tahap belog yang masih di tahap mengesot perlu redho okeh..
Apapon disebabkan jeles..aku telah cek nuff ..blehla..naik gak RM6 ..tapi tu sume kempen je..
Aku xle  copy letak kat sini..malu aiii.

Orang lain sibuk tulis sal Be aku ni kempen pon nak kecoh..hukhuk
Xpe ehh korang..aku teringin nak kuar entry BE cam korang senaqnye..tapi lom mampu. Tapi aku  dah plan xmo tebus sampai cecah ratus. TQ Mr nuff...ok gakle dari xde pe kan. Spe nak bagi sesaje blogging 4 bulan kan???

6 comments on "x kira.. nak wat entry gak.."

lydzar on October 28, 2010 at 12:56 PM said...

hahaha..saya dh setahun lebih dah berblogging, mmg tak mampu pon lg nk cash out..camno tu..

mmg best tgk orang yg dapat kumpul ratus2 malah ribu dari nuffnang tu kan..mmg blog dia glemer laa

kemma on October 28, 2010 at 2:10 PM said...

betuila lydzar..tgok org kumpul ratus2..folower pon ribu2...naik plak semangat ni

nur on October 28, 2010 at 4:25 PM said...

jom bw dan cari tips.. caiyok2
ALL IN ONE

kuntumz on October 28, 2010 at 4:27 PM said...

kema, ko lagi byk dri aku wlopun aku aku dulu buat blog dri ko...ni yg buat aku jeles niii...
klo ko nk tau aku nya nuff baru 0.50 jer tau...lagi lah kesian kan??
mmg jeles bila bc entry org pasai BE yg byk...tpi tak perlah blum rezeki kita dan aku pun bukannya ngadap bnda nii hari2...redho...ceh ayat sedapkan hati sendiri

Cheq Tun on October 28, 2010 at 4:41 PM said...

ala kak..sy ni dh setaun 20 hengget pun xcecah..its ok la drp xde sbb niatnya pun bukan nak cari duit guna blog.. cuma mahu jd diri sendiri

LiFe KaMi on October 28, 2010 at 5:05 PM said...

itu semua rezeki klu ada Alhamdulillah, yg penting kita happy beblogging..:)

 

©2009 da tru luv | by TNB