Rezeki blogging..tq 4 klik

Monday, October 18, 2010

Weekend wif Maher zain ajer...

Kenape ekk ke mana je aku pegi asik dengo lagu Maher zain je?...ya..inila fenomena Maher Zain
Aku tersuka dgr lagu Maher Zain ni mase aku pi shopping baju raya kat Pandan City ramadhan lepas..5 jam kat situ aku sampai leh hafal lagu Baraka Allahu Lakuma...best plak aku rse lagu tu..

Tadi mse tengah masak tuk lunch..kiri kanan aku dengar lagu Maher Zain..wah jiran2 aku ni sme dah beralih angin...tapi x plak aku dengor diaorg karok lagu Maher Zain..:P
tergeliat lidah kot nak nyanyi..hehe ..(jiran2 aku gila karok tau)..aku skit2 je lom gila lagi..hehe

0 comments:

Monday, October 18, 2010

Weekend wif Maher zain ajer...

Posted by kemma at 1:09 AM
Kenape ekk ke mana je aku pegi asik dengo lagu Maher zain je?...ya..inila fenomena Maher Zain
Aku tersuka dgr lagu Maher Zain ni mase aku pi shopping baju raya kat Pandan City ramadhan lepas..5 jam kat situ aku sampai leh hafal lagu Baraka Allahu Lakuma...best plak aku rse lagu tu..

Tadi mse tengah masak tuk lunch..kiri kanan aku dengar lagu Maher Zain..wah jiran2 aku ni sme dah beralih angin...tapi x plak aku dengor diaorg karok lagu Maher Zain..:P
tergeliat lidah kot nak nyanyi..hehe ..(jiran2 aku gila karok tau)..aku skit2 je lom gila lagi..hehe

0 comments on "Weekend wif Maher zain ajer..."

 

©2009 da tru luv | by TNB