Rezeki blogging..tq 4 klik

Thursday, October 21, 2010

addict tofu egg

Selamat tengahari sume..dah lunch ke?

Korang minat tak tofu egg? Ermmm ..feveret aku dari dlu sampai skung..
tapi about 3/4 years lepas aku x penah beli pon ..x tau knapa..lupa kott..hehe
But lately ni, setiap kali pg pasar..sure aku beli..
sedap sgt...ank2 pon ske
klo korang buat lontong try korang letak lam kuah lodeh..mmg terangkat..sebelum masuk dalam kuah lodeh tu..ptong dalam 1cm n goreng..then letak lam kuah lodeh ..yummy
Selain dari tu..goreng letak sos tiram, carot n bunga kobis pon sedap..tu la antara menu aku hari ni...hehe:))

Jom makan:))
sebelum beli pastikan halal n tgk ingredients

tofu egg stim with chicken

credit to mr google

4 comments:

lydzar said...

suka jugak. tp tk penah masak sendiri

IntanBerlian said...

huhu sedap eh? hee. tak bape gemar..wee.

kuntumz said...

mn gambr masakan ko sendiri....mna aci ambik kat google

kemma said...

hahaha..dah tinggai kuah baru teringat nak buat entry..haha..nnt aku buat aku letak ehh

Thursday, October 21, 2010

addict tofu egg

Posted by kemma at 12:22 PM
Selamat tengahari sume..dah lunch ke?

Korang minat tak tofu egg? Ermmm ..feveret aku dari dlu sampai skung..
tapi about 3/4 years lepas aku x penah beli pon ..x tau knapa..lupa kott..hehe
But lately ni, setiap kali pg pasar..sure aku beli..
sedap sgt...ank2 pon ske
klo korang buat lontong try korang letak lam kuah lodeh..mmg terangkat..sebelum masuk dalam kuah lodeh tu..ptong dalam 1cm n goreng..then letak lam kuah lodeh ..yummy
Selain dari tu..goreng letak sos tiram, carot n bunga kobis pon sedap..tu la antara menu aku hari ni...hehe:))

Jom makan:))
sebelum beli pastikan halal n tgk ingredients

tofu egg stim with chicken

credit to mr google

4 comments on "addict tofu egg"

lydzar on October 21, 2010 at 12:31 PM said...

suka jugak. tp tk penah masak sendiri

IntanBerlian on October 21, 2010 at 1:05 PM said...

huhu sedap eh? hee. tak bape gemar..wee.

kuntumz on October 21, 2010 at 2:35 PM said...

mn gambr masakan ko sendiri....mna aci ambik kat google

kemma on October 21, 2010 at 2:44 PM said...

hahaha..dah tinggai kuah baru teringat nak buat entry..haha..nnt aku buat aku letak ehh

 

©2009 da tru luv | by TNB