Rezeki blogging..tq 4 klik

Tuesday, October 5, 2010

Banner Heartbeat.my pon bagi income

Just nak share tentang Heartbeat.my yang aku baru jer tau,tq kat mamazharfan hehe..income dah naik walaupon secoet buat aku senyum pagi ni..kalau korang suka benda2 cute +FREE..bolehlah register sbg heartbeart affiliate--free jer to register, then letak banner heartbeat kat  blog korang...tak rugi apa2 pun..untung2 dpt redeem hadiah yg comeii2 lagi tu..further info just click banner heartbeat yg korang  nampak kat atas blog aku tu. ( ni aku copy dari ayat mamazharfan)
TQ tu mamazharfan yang bagi info dekat SINI

Korang jangan plak risau tentang status gliterart kat nuffnang coz ianya takkan menukar status tersebut sebab Heartbeat.my bukan pesaing bagi nuff like YS  etc.

2 comments:

Kancilbiru said...

hai kemma,

merujuk kepada komen kemma tu kan. tiada syarat yang pasti kalau nak dapat BE, tapi paling penting..pastikan sentiasa update survey di nuffnang dengan pilihan yang betul, tempat meletakkan iklan nuffnang juga kena betul, pastu berusaha untuk naikkan trafik..rajin2la komen kat blog otai-otai spt redmummy, BN dan dll supaya kemma pun akan dapat traffik dari sana..jangan lupa update juga isu terkini dunia semasa...

ok? ni jer asas nyer...:) harap dapat membantu.

kemma said...

tq Kb..

Tuesday, October 5, 2010

Banner Heartbeat.my pon bagi income

Posted by kemma at 8:29 AM
Just nak share tentang Heartbeat.my yang aku baru jer tau,tq kat mamazharfan hehe..income dah naik walaupon secoet buat aku senyum pagi ni..kalau korang suka benda2 cute +FREE..bolehlah register sbg heartbeart affiliate--free jer to register, then letak banner heartbeat kat  blog korang...tak rugi apa2 pun..untung2 dpt redeem hadiah yg comeii2 lagi tu..further info just click banner heartbeat yg korang  nampak kat atas blog aku tu. ( ni aku copy dari ayat mamazharfan)
TQ tu mamazharfan yang bagi info dekat SINI

Korang jangan plak risau tentang status gliterart kat nuffnang coz ianya takkan menukar status tersebut sebab Heartbeat.my bukan pesaing bagi nuff like YS  etc.

2 comments on "Banner Heartbeat.my pon bagi income"

Kancilbiru on October 7, 2010 at 9:57 AM said...

hai kemma,

merujuk kepada komen kemma tu kan. tiada syarat yang pasti kalau nak dapat BE, tapi paling penting..pastikan sentiasa update survey di nuffnang dengan pilihan yang betul, tempat meletakkan iklan nuffnang juga kena betul, pastu berusaha untuk naikkan trafik..rajin2la komen kat blog otai-otai spt redmummy, BN dan dll supaya kemma pun akan dapat traffik dari sana..jangan lupa update juga isu terkini dunia semasa...

ok? ni jer asas nyer...:) harap dapat membantu.

kemma on October 7, 2010 at 9:30 PM said...

tq Kb..

 

©2009 da tru luv | by TNB