Rezeki blogging..tq 4 klik

Monday, October 11, 2010

Hadiah GA Pertama By Kartini dah sampai

Sabtu tu hari aku dah menerima hadiah GA Pertama by Kartini
Hadiahnya berupa 2 kpg CD..best..1st time Ammar dapat berCD
So pas ni aku nak try bagi Ammar berCD. TQ ye Unty Tini bagi hadiah yang best sgt kat Ammar.

mama over teruja pagi sabtu:)

ske ngn wrapping tini..kemas

cantikkan!!!!!
Smoga rezeki unty murah n leh wat contest lagi :D

3 comments:

kuntumz said...

hahh kan btoi tekaan aku hang dpt 2 CD....emm mmg impian hang dah tercapai sbb nk dpt cd free dan nk pakai kan ammar cd..so apa lagi...pakai jgn tak pakai tau..mmg jimatt

kemma said...

hehe..syok plak aku rse

maslinamansor said...

geram jer tengok bila ammar tersenyum...

Monday, October 11, 2010

Hadiah GA Pertama By Kartini dah sampai

Posted by kemma at 8:31 AM
Sabtu tu hari aku dah menerima hadiah GA Pertama by Kartini
Hadiahnya berupa 2 kpg CD..best..1st time Ammar dapat berCD
So pas ni aku nak try bagi Ammar berCD. TQ ye Unty Tini bagi hadiah yang best sgt kat Ammar.

mama over teruja pagi sabtu:)

ske ngn wrapping tini..kemas

cantikkan!!!!!
Smoga rezeki unty murah n leh wat contest lagi :D

3 comments on "Hadiah GA Pertama By Kartini dah sampai"

kuntumz on October 11, 2010 at 10:46 AM said...

hahh kan btoi tekaan aku hang dpt 2 CD....emm mmg impian hang dah tercapai sbb nk dpt cd free dan nk pakai kan ammar cd..so apa lagi...pakai jgn tak pakai tau..mmg jimatt

kemma on October 11, 2010 at 11:05 AM said...

hehe..syok plak aku rse

maslinamansor on October 11, 2010 at 5:49 PM said...

geram jer tengok bila ammar tersenyum...

 

©2009 da tru luv | by TNB