Rezeki blogging..tq 4 klik

Saturday, October 23, 2010

Wowwww..hari ini last day

Hari ni my lalink En Amy last bekerja.
whattttt??????benti kje???ank bini nak makan apa????


Nope la..hari ni last day bekerja bagi En Amy coz his bos dah pergi menunaikan haji n will come back early Disember...woooooooooo..cuti lama tuh..hehehe. Yang penting gaji jalan...:D


So pasni banyak la aktiviti berjimba-jimba yang nak masuk dalam senarai..sempena cuti sekolah pon dah dekat n yang pastinya hujung bulan November family day perak family ke pangkor..yehaaa


Okla sampai sini dulu kali ni, otak xleh refresh cam hang gtu..:P
Esok adam ikot rombongan tadika ke muzium n petrosains di Jb jer..n aku plak plan nak gi masjid kat umah aku ni coz de Program Pengamalan Sakinah(program pembangunan kejiranan lestari 2010). Dalam program tu ada majlis menamakan anak, majlis bercukur rambut, khatam al-quran, aqiqah n penyerahan taklif n yang bestnye ade ceramah agama...moga2 dapat menambahkan ilmu..:)

Selamat berhujung minggu sume

2 comments:

ayu said...

selamat berhujung minggu juga pada kema..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kemma..wah!padat agenda yg dah dilist yer...

Saturday, October 23, 2010

Wowwww..hari ini last day

Posted by kemma at 8:45 AM
Hari ni my lalink En Amy last bekerja.
whattttt??????benti kje???ank bini nak makan apa????


Nope la..hari ni last day bekerja bagi En Amy coz his bos dah pergi menunaikan haji n will come back early Disember...woooooooooo..cuti lama tuh..hehehe. Yang penting gaji jalan...:D


So pasni banyak la aktiviti berjimba-jimba yang nak masuk dalam senarai..sempena cuti sekolah pon dah dekat n yang pastinya hujung bulan November family day perak family ke pangkor..yehaaa


Okla sampai sini dulu kali ni, otak xleh refresh cam hang gtu..:P
Esok adam ikot rombongan tadika ke muzium n petrosains di Jb jer..n aku plak plan nak gi masjid kat umah aku ni coz de Program Pengamalan Sakinah(program pembangunan kejiranan lestari 2010). Dalam program tu ada majlis menamakan anak, majlis bercukur rambut, khatam al-quran, aqiqah n penyerahan taklif n yang bestnye ade ceramah agama...moga2 dapat menambahkan ilmu..:)

Selamat berhujung minggu sume

2 comments on "Wowwww..hari ini last day"

ayu on October 23, 2010 at 8:49 AM said...

selamat berhujung minggu juga pada kema..

♥♥azatiesayang ♥♥ on October 23, 2010 at 1:55 PM said...

salam kemma..wah!padat agenda yg dah dilist yer...

 

©2009 da tru luv | by TNB