Rezeki blogging..tq 4 klik

Monday, October 18, 2010

pantang nampak.. sure nak

Salam Isnin sume..

Klo mood blom datang2 dari pagi tadi..besala monday blues..dah lemak off 2 hari ..:)

Xde entry yang menarik pon just nak share feveret si Ammar  
Klo korang..apa yang korang nampak ank/baby korang ske gila makan after dia dah leh kunyah..?
bagi Ammar yang dah menginjak umur 1 tahun..pada 2/10 tu ari..dia mmg peminat roti. Tak kisah roti apa pon but he kurang ske makan biskut..mayb sebab dia ni jenis yang nak bersuap..klo kita bagi biskut suh pegang..alamatnye dok kat lantai la.

Selalunya aku akan belikan roti Gardenia yang 60sen tu or high5 ke..klo roti yg slice2 tu pon aku bagi je..sapu ngn butter or kaya...cukup dah buat dia hepi n tepuk2 tangan.
Yang pastinya kalo aku pg beli roti dengan si kecik ni..nampak je rak roti dia dah tunjuk..n ayat dia 
" nakkk"..tu mmg dah...dia mmg kenal sgt ngan roti feveret dia ni.
roti feveret Ammar


gigi atas on the way nak tumbuh..:)

Dia mmg excited gle klo nampak roti..mmg sblom byr dia dah pgg roti tu x lepas2..so klo aku malas buat bekfes pagi2..cukupla ada roti untuk si manja Ammar.

Sampai sini dlu yea...jgn layan monday blues ok..nnt bos marah:))


0 comments:

Monday, October 18, 2010

pantang nampak.. sure nak

Posted by kemma at 11:19 AM
Salam Isnin sume..

Klo mood blom datang2 dari pagi tadi..besala monday blues..dah lemak off 2 hari ..:)

Xde entry yang menarik pon just nak share feveret si Ammar  
Klo korang..apa yang korang nampak ank/baby korang ske gila makan after dia dah leh kunyah..?
bagi Ammar yang dah menginjak umur 1 tahun..pada 2/10 tu ari..dia mmg peminat roti. Tak kisah roti apa pon but he kurang ske makan biskut..mayb sebab dia ni jenis yang nak bersuap..klo kita bagi biskut suh pegang..alamatnye dok kat lantai la.

Selalunya aku akan belikan roti Gardenia yang 60sen tu or high5 ke..klo roti yg slice2 tu pon aku bagi je..sapu ngn butter or kaya...cukup dah buat dia hepi n tepuk2 tangan.
Yang pastinya kalo aku pg beli roti dengan si kecik ni..nampak je rak roti dia dah tunjuk..n ayat dia 
" nakkk"..tu mmg dah...dia mmg kenal sgt ngan roti feveret dia ni.
roti feveret Ammar


gigi atas on the way nak tumbuh..:)

Dia mmg excited gle klo nampak roti..mmg sblom byr dia dah pgg roti tu x lepas2..so klo aku malas buat bekfes pagi2..cukupla ada roti untuk si manja Ammar.

Sampai sini dlu yea...jgn layan monday blues ok..nnt bos marah:))


0 comments on "pantang nampak.. sure nak"

 

©2009 da tru luv | by TNB