Rezeki blogging..tq 4 klik

Thursday, October 28, 2010

Selamat pagi sumaaaaaaa...

Morningg.....
Semalam 1 hari aku x jenguk blog..sepagi bawa Ammar ke klinik..balik sibuk memasak coz nnt ank2 balik sekolah meraung lapo..

Pas siap2 masak layan Ammar yang baru bangun..alhamdulliah x demam hero kecik tu..mase dapat injection pon nangis sekejap je...tengahari plak sebuk mengulangkaji subject exam kakak n adik..hope final exam is much better than mid term tu ari..insya'Allah.

Petang ..again buat mini pizza coz kakak n adik nak makan lagi n buat lebeh coz masing2 nak bawa bekal. Kenkonon nak bawa bekal last2 makan2..n makan ..tinggal balance 1 je. Malamnye konon aku nak  bake pizza lagi..but aku dah berdesup dulu tertidur sampai ke pukul 5.30 pg..amek kauuuuuu..ngantuk ..kihkih.
So pagi ni kakak la yang bertuah dapat bawa sebijik pizza ke sekolah. Mama minta maaf ye sayang. Nanti pas mama relax2 mama buat lagi ye...mama ni klo bab uli2 nak mmg x bape jalan..:))

Pagi ni ..tengok Ammar x demam rasa lega skit..tapi yang buat aku rase excited sangat dalam umur setahun dia dah pandai pegang pensil n tiru abang dia menulis dekat buku..clever boy!!!
then petangnye aku rase nak ketawa sbb tengok dia kuarkan cd n ketuk2 kat DVD nak pasang konon2nye..pandainye dia..sure tiru gaya abang dia yang ske pasang CD...memang jahanam sume2 koleksi Cd abang dia:). Yang paling tak tahan klo bawa dia pegi makan kat luar...lambat je smpai order..mata dia akan melilau je tengok waiter ke hulu kehilir hantar order..klo yang dia nampak lalu dekat2..dia akan lambai2 tangan nak cakap."nak..nak..nak"..lawak betul..kes lapo sangat le tu. Tapi kalo x lapo pon sme gak asal orang makan je di akan cakap "nak".

Ok la sume..nak pi goreng mee suah + sosej ayam  tok bekfast ammar jap..
Jumpa lagi di next entry yang lebih bertenaga yea..hehe


0 comments:

Thursday, October 28, 2010

Selamat pagi sumaaaaaaa...

Posted by kemma at 7:18 AM
Morningg.....
Semalam 1 hari aku x jenguk blog..sepagi bawa Ammar ke klinik..balik sibuk memasak coz nnt ank2 balik sekolah meraung lapo..

Pas siap2 masak layan Ammar yang baru bangun..alhamdulliah x demam hero kecik tu..mase dapat injection pon nangis sekejap je...tengahari plak sebuk mengulangkaji subject exam kakak n adik..hope final exam is much better than mid term tu ari..insya'Allah.

Petang ..again buat mini pizza coz kakak n adik nak makan lagi n buat lebeh coz masing2 nak bawa bekal. Kenkonon nak bawa bekal last2 makan2..n makan ..tinggal balance 1 je. Malamnye konon aku nak  bake pizza lagi..but aku dah berdesup dulu tertidur sampai ke pukul 5.30 pg..amek kauuuuuu..ngantuk ..kihkih.
So pagi ni kakak la yang bertuah dapat bawa sebijik pizza ke sekolah. Mama minta maaf ye sayang. Nanti pas mama relax2 mama buat lagi ye...mama ni klo bab uli2 nak mmg x bape jalan..:))

Pagi ni ..tengok Ammar x demam rasa lega skit..tapi yang buat aku rase excited sangat dalam umur setahun dia dah pandai pegang pensil n tiru abang dia menulis dekat buku..clever boy!!!
then petangnye aku rase nak ketawa sbb tengok dia kuarkan cd n ketuk2 kat DVD nak pasang konon2nye..pandainye dia..sure tiru gaya abang dia yang ske pasang CD...memang jahanam sume2 koleksi Cd abang dia:). Yang paling tak tahan klo bawa dia pegi makan kat luar...lambat je smpai order..mata dia akan melilau je tengok waiter ke hulu kehilir hantar order..klo yang dia nampak lalu dekat2..dia akan lambai2 tangan nak cakap."nak..nak..nak"..lawak betul..kes lapo sangat le tu. Tapi kalo x lapo pon sme gak asal orang makan je di akan cakap "nak".

Ok la sume..nak pi goreng mee suah + sosej ayam  tok bekfast ammar jap..
Jumpa lagi di next entry yang lebih bertenaga yea..hehe


0 comments on "Selamat pagi sumaaaaaaa..."

 

©2009 da tru luv | by TNB