Rezeki blogging..tq 4 klik

Thursday, August 12, 2010

tq mummyemir....1st giveaway yg aku dapat

Sebelum balik kpg aku cek dlu belog mummyemir ni..manatau kot2 dah kuar result..almaklumla tu kan giveaway pertama yg aku join tu yg overecxited tu. Klo orang lain agaknye buat derk je kot kan..

Then kul 7.45 pg tadi aku cek belog mummyemir
.
.
.
.
.
yessss aku dapt hadiah kedua..yehaaa korang tgk sini

then cepat2 aku email mummyemir kasi tel n add...x kisahle bila nak sampai janji time dia sampai dekat2 boka pose..


tq ye dear, lenkali buat giaveaway lg ye..:)



mama:cewi n over :P

1 comments:

Em's Family said...

glad you are happy, gimme this weekend yer untuk i finalize, jumaat tak sempat.. tengah semput ngan keje :D

Thursday, August 12, 2010

tq mummyemir....1st giveaway yg aku dapat

Posted by kemma at 8:25 AM
Sebelum balik kpg aku cek dlu belog mummyemir ni..manatau kot2 dah kuar result..almaklumla tu kan giveaway pertama yg aku join tu yg overecxited tu. Klo orang lain agaknye buat derk je kot kan..

Then kul 7.45 pg tadi aku cek belog mummyemir
.
.
.
.
.
yessss aku dapt hadiah kedua..yehaaa korang tgk sini

then cepat2 aku email mummyemir kasi tel n add...x kisahle bila nak sampai janji time dia sampai dekat2 boka pose..


tq ye dear, lenkali buat giaveaway lg ye..:)



mama:cewi n over :P

1 comments on "tq mummyemir....1st giveaway yg aku dapat"

Em's Family on August 12, 2010 at 9:33 PM said...

glad you are happy, gimme this weekend yer untuk i finalize, jumaat tak sempat.. tengah semput ngan keje :D

 

©2009 da tru luv | by TNB