Rezeki blogging..tq 4 klik

Friday, August 6, 2010

Contest: Ada Apa Pada Nama

Disebabkan minggu ni minggu sentapp bagi aku..so hari ni aku nak ilangkan kesentappan dengan menjoinkan diri dengan contest by cleoputri, sekbek bunga yang tag aku..klo x dengan keadaan kesentapan ni memang aku x rajin nak mengonteskan diri..wah panjang bebel..kata sentapp??


kenapa http://luvyuall.blogspot.com ??


aku senaqnye memang bingung memikirkan ape ke nama nak letak kat belog aku yang baru nak di create..1st time nak ade belog la katakan..punyala tensen nak pk nama yang gojes. Tambah2 tengok belog orang lain nama sume de vaaasss..

Aku cite shortcut je la..lagipon nama belog pon x brapa nak gojes kan..
aku terlintas nak pilih nama ni bila aku pk belog aku tu nak cite pasai apa, tentang apa, n apadia..so setelah dikenal pasti yang belog aku ni bakal menceritakan tentang life n family aku so aku decide nak letak luvyuall yang maksud kemelayuannye sayang bangat kat korang sume..(ehh ni melayu ke indon ni..:P)

tu je la cite pendek untuk minggu sentapp ini..


Entry yg aku suka ialah Tolong jangan buat lawak dengan RESUME.
aku gelak n sengih memanjang mse baca entry ni..siap ank aku tanya nape mama ketawa tengok kerja mama? hehe..sbb aku selalu cakap berblogging tu keje aku..hehe . Tapi memang sangat lawak.

korang cepat join..sebelum kul 8pm 8.8.2010..hurry up..


kat sini aku tag 3 nama
1. mira
2. jia
3. mekchu


5 comments:

cleoputri said...

hye hye kemma, thx for joining this contest. sronok rasanya. hehe.
i luvyutoo :)

makluman: borang peraduan ini telah pon di forwardkan kpd juri2 profesional dan juri jemputan. kpd juri awam, anda boleh mengundi dgn menaip luvyuall dan hantar ke 388888.

kemma said...

tq putri..hihi..

Josh Healy said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

mekchu said...

kemma, cane nak join contest tu? mekchu klik link tu dia x mo pegi pon.. hahaha..

BUNGA said...

tgh sentap pun boleh tulis pnjng2 yer.. kalau tak sentap, agaknya, mesti lagi panjang kan? heheheee...

Friday, August 6, 2010

Contest: Ada Apa Pada Nama

Posted by kemma at 11:24 PM
Disebabkan minggu ni minggu sentapp bagi aku..so hari ni aku nak ilangkan kesentappan dengan menjoinkan diri dengan contest by cleoputri, sekbek bunga yang tag aku..klo x dengan keadaan kesentapan ni memang aku x rajin nak mengonteskan diri..wah panjang bebel..kata sentapp??


kenapa http://luvyuall.blogspot.com ??


aku senaqnye memang bingung memikirkan ape ke nama nak letak kat belog aku yang baru nak di create..1st time nak ade belog la katakan..punyala tensen nak pk nama yang gojes. Tambah2 tengok belog orang lain nama sume de vaaasss..

Aku cite shortcut je la..lagipon nama belog pon x brapa nak gojes kan..
aku terlintas nak pilih nama ni bila aku pk belog aku tu nak cite pasai apa, tentang apa, n apadia..so setelah dikenal pasti yang belog aku ni bakal menceritakan tentang life n family aku so aku decide nak letak luvyuall yang maksud kemelayuannye sayang bangat kat korang sume..(ehh ni melayu ke indon ni..:P)

tu je la cite pendek untuk minggu sentapp ini..


Entry yg aku suka ialah Tolong jangan buat lawak dengan RESUME.
aku gelak n sengih memanjang mse baca entry ni..siap ank aku tanya nape mama ketawa tengok kerja mama? hehe..sbb aku selalu cakap berblogging tu keje aku..hehe . Tapi memang sangat lawak.

korang cepat join..sebelum kul 8pm 8.8.2010..hurry up..


kat sini aku tag 3 nama
1. mira
2. jia
3. mekchu


5 comments on "Contest: Ada Apa Pada Nama"

cleoputri on August 7, 2010 at 1:47 AM said...

hye hye kemma, thx for joining this contest. sronok rasanya. hehe.
i luvyutoo :)

makluman: borang peraduan ini telah pon di forwardkan kpd juri2 profesional dan juri jemputan. kpd juri awam, anda boleh mengundi dgn menaip luvyuall dan hantar ke 388888.

kemma on August 7, 2010 at 1:57 AM said...

tq putri..hihi..

Josh Healy on August 7, 2010 at 12:08 PM said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

mekchu on August 7, 2010 at 12:29 PM said...

kemma, cane nak join contest tu? mekchu klik link tu dia x mo pegi pon.. hahaha..

BUNGA on August 8, 2010 at 7:09 AM said...

tgh sentap pun boleh tulis pnjng2 yer.. kalau tak sentap, agaknya, mesti lagi panjang kan? heheheee...

 

©2009 da tru luv | by TNB