Rezeki blogging..tq 4 klik

Monday, August 9, 2010

Bukan ikut rombongan cuma tempelan jer

Xde ape nak cite just nak share tentang kunjungan Kembara Mahkota Johor Di Air Hitam, Johor pada 8/8/2010. Kebetulan aku pon ke sana just untuk jalan2. tapi En Amy awai2 lagi dah berkampung kat sna utk tujuan menyambut kdtgn rombongan Tuanku. Rse2nya mesti korang dah tengok kembara tuanku baru2 ni di Majalah 3, ala..yg jelajah naik ketapi tu..Tapi oleh kerana banyak tempat x dapat Tuanku lawati..yelah bukan sume tempat ade stesen keta api kan..so tuanku kmbali kembara bersama motosikalnya..

Ni antara pic2 sumbangan En. Amy sepanjang lawatan Tuanku.... Psst..psst..senaqnye aku minat gila tengok Tengku Mahkota Johor Tengku Ismail yang handsome..Tapi skung ni dah nampak berisi sgt la..so x minat dah le..:)hihi mcm le dia kesah :D

Enjoy the pic ya..:)) klo ikotkn hati banyak nak aku tempekkan tp memadailah ini je yang aku tempek..kangg korang kata aku over plak..hehe


Tuanku baru sampai

Sultan berjiwa rakyat

Tuanku punye bike

anak raja yang handsome

Tengku Mahkota Johor



mama: ramai orang perak yang kawen orang johor..Sultan Johor pon kawen dengan Raja Zarith Sofea, anak Sultan Perak..:D



3 comments:

kuntumz said...

kemma, sultan perak ngan sultan selangor mmg nmpak sgt berjiwa rakyat..so mmg padan lah jhr ngan perak..mcm ko ngan laki ko..hehhehe

wei tengku mahkota JHr ni lah yg dulu digosipkan ngan fasha sanda kan??dan mak fasha pun sibuk mengaku yg anak dia bercinta ngan anak kerabat diraja...btoi kan???

kemma said...

betui2..diala skandal ngn fasha..laki aku cakap, gemuk tu sbb asik mainnn je ngn fasha sandha..hehe:)

Kancilbiru said...

hensem yer anak dia...

Monday, August 9, 2010

Bukan ikut rombongan cuma tempelan jer

Posted by kemma at 11:41 PM
Xde ape nak cite just nak share tentang kunjungan Kembara Mahkota Johor Di Air Hitam, Johor pada 8/8/2010. Kebetulan aku pon ke sana just untuk jalan2. tapi En Amy awai2 lagi dah berkampung kat sna utk tujuan menyambut kdtgn rombongan Tuanku. Rse2nya mesti korang dah tengok kembara tuanku baru2 ni di Majalah 3, ala..yg jelajah naik ketapi tu..Tapi oleh kerana banyak tempat x dapat Tuanku lawati..yelah bukan sume tempat ade stesen keta api kan..so tuanku kmbali kembara bersama motosikalnya..

Ni antara pic2 sumbangan En. Amy sepanjang lawatan Tuanku.... Psst..psst..senaqnye aku minat gila tengok Tengku Mahkota Johor Tengku Ismail yang handsome..Tapi skung ni dah nampak berisi sgt la..so x minat dah le..:)hihi mcm le dia kesah :D

Enjoy the pic ya..:)) klo ikotkn hati banyak nak aku tempekkan tp memadailah ini je yang aku tempek..kangg korang kata aku over plak..hehe


Tuanku baru sampai

Sultan berjiwa rakyat

Tuanku punye bike

anak raja yang handsome

Tengku Mahkota Johor



mama: ramai orang perak yang kawen orang johor..Sultan Johor pon kawen dengan Raja Zarith Sofea, anak Sultan Perak..:D



3 comments on "Bukan ikut rombongan cuma tempelan jer"

kuntumz on August 10, 2010 at 12:48 PM said...

kemma, sultan perak ngan sultan selangor mmg nmpak sgt berjiwa rakyat..so mmg padan lah jhr ngan perak..mcm ko ngan laki ko..hehhehe

wei tengku mahkota JHr ni lah yg dulu digosipkan ngan fasha sanda kan??dan mak fasha pun sibuk mengaku yg anak dia bercinta ngan anak kerabat diraja...btoi kan???

kemma on August 10, 2010 at 2:37 PM said...

betui2..diala skandal ngn fasha..laki aku cakap, gemuk tu sbb asik mainnn je ngn fasha sandha..hehe:)

Kancilbiru on August 12, 2010 at 8:14 AM said...

hensem yer anak dia...

 

©2009 da tru luv | by TNB