Rezeki blogging..tq 4 klik

Saturday, August 21, 2010

BEAUTIFUL EYE CONTEST BY NJ LENS

Aku mmg minat dengan colour lens n mmg kna pakai lens pon. Disebabkan aku x ske pakai spec klo pegi jln2 contact lens adalah pilihan yang terbaekkk. Disebab kan itu aku mmg teruja sgt nak join contest ni, manatau kot2 ade rezeki leh pakai tok raya :D. Since dah tau belog NJ LENSE ni..next time boleh beli kat sini je.

Jom kengkawan kita join contest yg best ni ..nak tau lebih lanjut  pegi sini



Powered by BannerFans.com


 Syarat2 nya adalah seperti berikut:
  1. Be NJ-LENS follower.-done
  2. Link and put NJ-LENS banner in ur blog*-done
  3. Snap a close up photo of ur beautiful eyes with or without contact lens.-done
  4. Edit photos are acceptable.-done
  5. We only accept 1 photo for each entry.-done
  6. Write about this contest in ur blog.Put NJ-LENS link in ur entry.-done
  7. Put this Beautiful Eyes Contest banner in ur side bar.-done
  8. After joining, leave ur name, email & ur entry link at this comment box.-done

ni la pic yg satu2 nye fokus kat mata tanpa disengajakan :P..
hope ade la rezeki nak dapat contact lens free :P.. raya dah x payah nak beli c/lens baru..hihi

3 comments:

cik Nemo said...

kite pon join! congrats!

cik Nemo said...

eh? ape yang congrats pulak? gud luck la..hahahhaha! *maluuu!

kuntumz said...

rajin btoi ko ni join kontes yerk....aku pun nk join jgk lah...
sbb aku pun suka pakai konteks lens...

Saturday, August 21, 2010

BEAUTIFUL EYE CONTEST BY NJ LENS

Posted by kemma at 11:29 PM
Aku mmg minat dengan colour lens n mmg kna pakai lens pon. Disebabkan aku x ske pakai spec klo pegi jln2 contact lens adalah pilihan yang terbaekkk. Disebab kan itu aku mmg teruja sgt nak join contest ni, manatau kot2 ade rezeki leh pakai tok raya :D. Since dah tau belog NJ LENSE ni..next time boleh beli kat sini je.

Jom kengkawan kita join contest yg best ni ..nak tau lebih lanjut  pegi sini



Powered by BannerFans.com


 Syarat2 nya adalah seperti berikut:
  1. Be NJ-LENS follower.-done
  2. Link and put NJ-LENS banner in ur blog*-done
  3. Snap a close up photo of ur beautiful eyes with or without contact lens.-done
  4. Edit photos are acceptable.-done
  5. We only accept 1 photo for each entry.-done
  6. Write about this contest in ur blog.Put NJ-LENS link in ur entry.-done
  7. Put this Beautiful Eyes Contest banner in ur side bar.-done
  8. After joining, leave ur name, email & ur entry link at this comment box.-done

ni la pic yg satu2 nye fokus kat mata tanpa disengajakan :P..
hope ade la rezeki nak dapat contact lens free :P.. raya dah x payah nak beli c/lens baru..hihi

3 comments on "BEAUTIFUL EYE CONTEST BY NJ LENS"

cik Nemo on August 22, 2010 at 2:15 PM said...

kite pon join! congrats!

cik Nemo on August 22, 2010 at 2:15 PM said...

eh? ape yang congrats pulak? gud luck la..hahahhaha! *maluuu!

kuntumz on August 23, 2010 at 9:23 AM said...

rajin btoi ko ni join kontes yerk....aku pun nk join jgk lah...
sbb aku pun suka pakai konteks lens...

 

©2009 da tru luv | by TNB