Rezeki blogging..tq 4 klik

Saturday, August 21, 2010

Rezeki 11 ramadhan dr Mummyemir

6.00pm, ank2 dok ulang alik dekat depan umah tunggu abg pizza, tu yg malas nak gtau awai2 tu. Tapi dsebabkan mama yg over excited akhirnya aku gtau juga yang hari ini kitaorang akan makan pizza free hadiah giveaway dari kak mira ( I smell food giveaway by Ibu Emir)

After buka puasa, pizza yg ditunggu belum sampai, ank2 mcm frust skit. aku kemas2 n start basuh pinggan. Lam 5 mnit kemudian En. Amy panggil gtau pizza dah sampai, elehhh sje la tu nak main kan aku. Aku ignore jew..tp tgk En Amy cam serius n nampak mcm ade org kat luar, aku pon pg jenguk..yeahhh..dah sampai hadiah dari kak mira.

Sebelum makan, amik pic dlu..hehe..Nampak cam x penah makan pizza kan? Yang ni lain tau, ni pizza paling special, pizza hasil blogging :) Disebabkan dah mmg kenyang aku just amik garlic bread je skit..syok tgk ank2 makan. Sebelum makan kitaorg amik pic ni sbg phargaan buat Kak Mira.
Adam: mama, baikkan kawan mama ni, cepatla telefon kawan mama gtau terima kasih.
x sempat nak call kak mira dah call tnya dah dpt ke belum....Thanks Kak Mira..sweet sgt moment ni ( besala org baru 1st time dapat hadiah dr blogging.. hehe)

2 comments:

Em's Family said...

first.. sorry sebab weekend baru boleh orderkan.. second :sorry sebab kene tukar pizza hut since nandos tak de bayar pakai maybank2u.. third: sorry sebab order agak lambat.. hari ni i keje balik office dalam kul 630,gi bazar ramadhan lepas tu baru sibuk nak order.. say sorry to ur kids.. hope kenyang makan pizza ..

thanks

kemma said...

ishh jgnla camtu..sy yg patut wish tq.

Saturday, August 21, 2010

Rezeki 11 ramadhan dr Mummyemir

Posted by kemma at 11:13 PM
6.00pm, ank2 dok ulang alik dekat depan umah tunggu abg pizza, tu yg malas nak gtau awai2 tu. Tapi dsebabkan mama yg over excited akhirnya aku gtau juga yang hari ini kitaorang akan makan pizza free hadiah giveaway dari kak mira ( I smell food giveaway by Ibu Emir)

After buka puasa, pizza yg ditunggu belum sampai, ank2 mcm frust skit. aku kemas2 n start basuh pinggan. Lam 5 mnit kemudian En. Amy panggil gtau pizza dah sampai, elehhh sje la tu nak main kan aku. Aku ignore jew..tp tgk En Amy cam serius n nampak mcm ade org kat luar, aku pon pg jenguk..yeahhh..dah sampai hadiah dari kak mira.

Sebelum makan, amik pic dlu..hehe..Nampak cam x penah makan pizza kan? Yang ni lain tau, ni pizza paling special, pizza hasil blogging :) Disebabkan dah mmg kenyang aku just amik garlic bread je skit..syok tgk ank2 makan. Sebelum makan kitaorg amik pic ni sbg phargaan buat Kak Mira.
Adam: mama, baikkan kawan mama ni, cepatla telefon kawan mama gtau terima kasih.
x sempat nak call kak mira dah call tnya dah dpt ke belum....Thanks Kak Mira..sweet sgt moment ni ( besala org baru 1st time dapat hadiah dr blogging.. hehe)

2 comments on "Rezeki 11 ramadhan dr Mummyemir"

Em's Family on August 22, 2010 at 12:37 AM said...

first.. sorry sebab weekend baru boleh orderkan.. second :sorry sebab kene tukar pizza hut since nandos tak de bayar pakai maybank2u.. third: sorry sebab order agak lambat.. hari ni i keje balik office dalam kul 630,gi bazar ramadhan lepas tu baru sibuk nak order.. say sorry to ur kids.. hope kenyang makan pizza ..

thanks

kemma on August 22, 2010 at 12:48 AM said...

ishh jgnla camtu..sy yg patut wish tq.

 

©2009 da tru luv | by TNB