Rezeki blogging..tq 4 klik

Friday, August 6, 2010

minggu sentappp

Aku rase minggu ni minggu sentap bagi aku..siyes asik nak hanginnn je memanjang. Skg pon rse cam ade angin je lam badan tp bukan nak lepaskan bom ok..:)

Aku x tau nape la minggu ni aku asik nak marah orang je..1st geram ngn c kakak..aku rase minggu ni kakak asik kena harukk ngn aku je. Tp c kakak ni pattern abah dia..klo aku marah dia diam je n akan jawab nicely bila aku tanya..tp aku amat geram sebab hal2 berkaitan ngn kawan2 dia n barang2 sekolah dia...hishhh nak angin balik dah ni..:((

xmo dah cite pasai tu bukan ape..blood leh naik maksima nanti.

Tadi tetiba je aku rase sentap ngn En.Amy ..x tau knapa..mmgla..angin monsun betui..cuma x pasti barat daya ke timur laut..:P Bila pk balik aku memang geram ngn diri sendiri sbb cepat sangat naik angin..cuba la bw bertendang..fuh..mayb nak period kot. Mayb lam masa terdekat ni..sbb tu aku tacing n sentap. Pinggang pon dah rse sakit2..so ni bukan salah aku kan...ni salah bulan nak mengambang..hehe


comeyy kan pic aku tgh hangin,,tengok tu mulut seksi tengah harukk orang..perghh seksi tol :P
( klo nak muntah..dipersilakan muntah sampai hijau ok)





mama: kak aku cakap aku ni memang hangin satu badan...hish memandai jerk..

2 comments:

BUNGA said...

bnyk2 bersabar yer kak.. saya pun kalau bendera merah tgh berkibar.. hangiiiin satu badan..

tp yg tak tahan, ada plak muke tgh hangin tu.. walaupun muke hangin, tp tetap cun..heheheeeee...

kemma said...

tu la..rse nak lempang je muka sendiri..tapi lempang slow je la..haha
tu pic mse abg akak kawen ..tengah hangin..pastu En.Amy cbuk amik gambaq..kan dah kena harukk..hahah

Friday, August 6, 2010

minggu sentappp

Posted by kemma at 10:27 PM
Aku rase minggu ni minggu sentap bagi aku..siyes asik nak hanginnn je memanjang. Skg pon rse cam ade angin je lam badan tp bukan nak lepaskan bom ok..:)

Aku x tau nape la minggu ni aku asik nak marah orang je..1st geram ngn c kakak..aku rase minggu ni kakak asik kena harukk ngn aku je. Tp c kakak ni pattern abah dia..klo aku marah dia diam je n akan jawab nicely bila aku tanya..tp aku amat geram sebab hal2 berkaitan ngn kawan2 dia n barang2 sekolah dia...hishhh nak angin balik dah ni..:((

xmo dah cite pasai tu bukan ape..blood leh naik maksima nanti.

Tadi tetiba je aku rase sentap ngn En.Amy ..x tau knapa..mmgla..angin monsun betui..cuma x pasti barat daya ke timur laut..:P Bila pk balik aku memang geram ngn diri sendiri sbb cepat sangat naik angin..cuba la bw bertendang..fuh..mayb nak period kot. Mayb lam masa terdekat ni..sbb tu aku tacing n sentap. Pinggang pon dah rse sakit2..so ni bukan salah aku kan...ni salah bulan nak mengambang..hehe


comeyy kan pic aku tgh hangin,,tengok tu mulut seksi tengah harukk orang..perghh seksi tol :P
( klo nak muntah..dipersilakan muntah sampai hijau ok)





mama: kak aku cakap aku ni memang hangin satu badan...hish memandai jerk..

2 comments on "minggu sentappp"

BUNGA on August 6, 2010 at 11:24 PM said...

bnyk2 bersabar yer kak.. saya pun kalau bendera merah tgh berkibar.. hangiiiin satu badan..

tp yg tak tahan, ada plak muke tgh hangin tu.. walaupun muke hangin, tp tetap cun..heheheeeee...

kemma on August 6, 2010 at 11:40 PM said...

tu la..rse nak lempang je muka sendiri..tapi lempang slow je la..haha
tu pic mse abg akak kawen ..tengah hangin..pastu En.Amy cbuk amik gambaq..kan dah kena harukk..hahah

 

©2009 da tru luv | by TNB