Rezeki blogging..tq 4 klik

Thursday, August 12, 2010

bleh lak rindu tu datang.....nape ngn status aku?

salam ramadhan.. hari x belogging rse cam nak demam..hehe. Besa la bg org baru cam aku ni. klo orang utara kata cewi betui..hihi cewi ni sma meaning ngn over.

Rindu nak pi bw..rindu nak tengok belog sendiri..hihi..cewii sungguh..tp sebelum balik kpg tu hari aku sempat buka nuffnang skali tengok aku nye status glitterati ilang..woooooo..knapa?status aku skunk ordinary ..aku x paham napa...aku dah try bace tp nggak paham jugak...sepanjang jalan aku balik ke mersing naik tensen aku pk pasai apa..x sabaq nak tnya blogger lain..tolong explain kat aku :(


3 comments:

kuntumz said...

wei aku plak nk tnya ko nii mcm mana ko buat iklah kat atas tu..asai aku nya tak leh pun....geram aku tgk org lain nya bertukar2 iklannya...
duit nufnang ko byk tak??aku nya zero tak gerak2...asai yerk??malu nk tnya sebenonya tpi ko dh bukak topic nii, aku tnya kat ko jer lah...

kemma said...

jia buferred earning aku naik..hihi syok..tp xle byk syok gakle dlm msa 2 bulan nampakle dari kosong tu dah naik..cuma xtau la bila nak cecah 50 n boleh ditebus.tp yg aku pahamla klo xde status gliterrati ni kira cam x spesel la, aku try gak baca tp x bape paham sgt knapa..apa salah ku..hihi.

A.I.D.A said...

ma..aku jarang tgk akuan aku..entah berapa..tp mmg sikit rasanya..sbb aku xaktif mana..org kata..kalo nak myk masuk..kena aktif posting blog ni..buat byk entry..hg mesti dh poloh2 kan ma..aku status last cek gliter..xtau la skrg..hehe..hg ramai fllwer ma..ms ni la hg kena aktif ma..lg ramai msuk blog kita..lg besar kmgkinan iklan kita diklik..

aku ni nk beblog pun dh mls..nak jd mcm bloger tegar tu mkn poloh taunagaknya..hihi..

ma..aku support hg ma..kalo nufnag bg hg duit byk..ingt2 aku na..blanje aku mkn tau..

jia..aku rs setting hg error kot..sbb tu iklan xkuar..cek balik

Thursday, August 12, 2010

bleh lak rindu tu datang.....nape ngn status aku?

Posted by kemma at 8:04 AM
salam ramadhan.. hari x belogging rse cam nak demam..hehe. Besa la bg org baru cam aku ni. klo orang utara kata cewi betui..hihi cewi ni sma meaning ngn over.

Rindu nak pi bw..rindu nak tengok belog sendiri..hihi..cewii sungguh..tp sebelum balik kpg tu hari aku sempat buka nuffnang skali tengok aku nye status glitterati ilang..woooooo..knapa?status aku skunk ordinary ..aku x paham napa...aku dah try bace tp nggak paham jugak...sepanjang jalan aku balik ke mersing naik tensen aku pk pasai apa..x sabaq nak tnya blogger lain..tolong explain kat aku :(


3 comments on "bleh lak rindu tu datang.....nape ngn status aku?"

kuntumz on August 12, 2010 at 9:53 AM said...

wei aku plak nk tnya ko nii mcm mana ko buat iklah kat atas tu..asai aku nya tak leh pun....geram aku tgk org lain nya bertukar2 iklannya...
duit nufnang ko byk tak??aku nya zero tak gerak2...asai yerk??malu nk tnya sebenonya tpi ko dh bukak topic nii, aku tnya kat ko jer lah...

kemma on August 12, 2010 at 10:01 AM said...

jia buferred earning aku naik..hihi syok..tp xle byk syok gakle dlm msa 2 bulan nampakle dari kosong tu dah naik..cuma xtau la bila nak cecah 50 n boleh ditebus.tp yg aku pahamla klo xde status gliterrati ni kira cam x spesel la, aku try gak baca tp x bape paham sgt knapa..apa salah ku..hihi.

A.I.D.A on August 12, 2010 at 10:19 AM said...

ma..aku jarang tgk akuan aku..entah berapa..tp mmg sikit rasanya..sbb aku xaktif mana..org kata..kalo nak myk masuk..kena aktif posting blog ni..buat byk entry..hg mesti dh poloh2 kan ma..aku status last cek gliter..xtau la skrg..hehe..hg ramai fllwer ma..ms ni la hg kena aktif ma..lg ramai msuk blog kita..lg besar kmgkinan iklan kita diklik..

aku ni nk beblog pun dh mls..nak jd mcm bloger tegar tu mkn poloh taunagaknya..hihi..

ma..aku support hg ma..kalo nufnag bg hg duit byk..ingt2 aku na..blanje aku mkn tau..

jia..aku rs setting hg error kot..sbb tu iklan xkuar..cek balik

 

©2009 da tru luv | by TNB