Rezeki blogging..tq 4 klik

Monday, November 15, 2010

xnak layan..tapi nak tahu gak..unclesekers VS permaisuri aishah

Berdebar plak jantung baca blog uncleseekers ni...SEEKERS memang aku x tengok..klo ramai2 mayb aku layan gak le..klo dok sorang2 mampus x tengok..lemah semangat oii..:D

Macam x percaya n dalam masa yang sama cam betul je entry2 dalam blog ni..Yang paling aku rse seram ade part commentors yang kata Permaisuri Aishah dah kena sihir..adusss..takutnye aku bab2 ni. Apapon hope uncle sedar tentang dosa mengaibkan orang. Rase cam kesian kat Permaisuri kalaupon dia tidak disihirkan..dia manusia biasa yang ingin dicintai....please jangan diaibkannya dengan cerita yang sebegitu,,cinta syhhhh...

kalau korang nak baca bleh ke SINI

5 comments:

lydzar said...

baca gak blog uncleseekers ni semalam..part 1 sampai part 5..tak tau la cerita benar atau rekaan belaka..

Huzn said...

citer ape ni weh?x paham aku...kisah cinta diorg ke?...gambar nmpk cam superimpose jek...

kemma said...

pi la baca ruhul..

kuntumz said...

kema aku rasa citer ni tak btoi lah...si uncle seekers tu mmg sajer buat citer...
kesian permaisuri aishah..di aibkan

kemma said...

teruk betui ekk klo betul la dia reka..sian permaisuri tu..pleasela..amik tindakan je kat orang yang camtu.

Monday, November 15, 2010

xnak layan..tapi nak tahu gak..unclesekers VS permaisuri aishah

Posted by kemma at 2:45 AM
Berdebar plak jantung baca blog uncleseekers ni...SEEKERS memang aku x tengok..klo ramai2 mayb aku layan gak le..klo dok sorang2 mampus x tengok..lemah semangat oii..:D

Macam x percaya n dalam masa yang sama cam betul je entry2 dalam blog ni..Yang paling aku rse seram ade part commentors yang kata Permaisuri Aishah dah kena sihir..adusss..takutnye aku bab2 ni. Apapon hope uncle sedar tentang dosa mengaibkan orang. Rase cam kesian kat Permaisuri kalaupon dia tidak disihirkan..dia manusia biasa yang ingin dicintai....please jangan diaibkannya dengan cerita yang sebegitu,,cinta syhhhh...

kalau korang nak baca bleh ke SINI

5 comments on "xnak layan..tapi nak tahu gak..unclesekers VS permaisuri aishah"

lydzar on November 15, 2010 at 8:44 AM said...

baca gak blog uncleseekers ni semalam..part 1 sampai part 5..tak tau la cerita benar atau rekaan belaka..

Huzn on November 15, 2010 at 9:40 AM said...

citer ape ni weh?x paham aku...kisah cinta diorg ke?...gambar nmpk cam superimpose jek...

kemma on November 15, 2010 at 9:54 AM said...

pi la baca ruhul..

kuntumz on November 15, 2010 at 12:06 PM said...

kema aku rasa citer ni tak btoi lah...si uncle seekers tu mmg sajer buat citer...
kesian permaisuri aishah..di aibkan

kemma on November 15, 2010 at 2:42 PM said...

teruk betui ekk klo betul la dia reka..sian permaisuri tu..pleasela..amik tindakan je kat orang yang camtu.

 

©2009 da tru luv | by TNB