Rezeki blogging..tq 4 klik

Monday, November 15, 2010

tu la..lain kali buat lagi

Klo korang perasan..sepagi ni..aku asik join contest jer..ni sume gara2 balas dendam kat diri sendiri coz dalam list post aku banyak giler draft contest n GA n ade yang dah siap cume lom post jerk...kenkonon nak tggu pic terbaik or nak post bila dekat2 ngn due...teruk punya olang..:P

So sepagi ni aku nak join sebanyak boleh..hakhakhak..jangan mara arr..hehe. Sebenarnye aku on planning nak anjurkan GA jugak..mayb dalam minggu ni or nextweek kot. Klo jadila..GA bersempena aku nak pi bercuti wif my family perak ke Pulau Pangkor.
Tapi risau plak klo xdapat sambutan..kihkih..GA blum dianjurkan tapi aku dah pk dah ape hadiah yang nak aku bagi kat pemenang..baguskan aku???hehe.

Apepon..tungguuuuuuuuuu..itupon klo ade la..

Okla..sampai sini dulu yer:))

1 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kemma..k.atie xder la pandai buat karipap tp boleh la buat mkn2 family!Hb k.atie klu karipap beli kt luar,dia xmo....katanya x menepati citarasanya...klu kiter buat sendiri leh adjust nk pds ker..manis sikit ker...senang!

Monday, November 15, 2010

tu la..lain kali buat lagi

Posted by kemma at 8:00 AM
Klo korang perasan..sepagi ni..aku asik join contest jer..ni sume gara2 balas dendam kat diri sendiri coz dalam list post aku banyak giler draft contest n GA n ade yang dah siap cume lom post jerk...kenkonon nak tggu pic terbaik or nak post bila dekat2 ngn due...teruk punya olang..:P

So sepagi ni aku nak join sebanyak boleh..hakhakhak..jangan mara arr..hehe. Sebenarnye aku on planning nak anjurkan GA jugak..mayb dalam minggu ni or nextweek kot. Klo jadila..GA bersempena aku nak pi bercuti wif my family perak ke Pulau Pangkor.
Tapi risau plak klo xdapat sambutan..kihkih..GA blum dianjurkan tapi aku dah pk dah ape hadiah yang nak aku bagi kat pemenang..baguskan aku???hehe.

Apepon..tungguuuuuuuuuu..itupon klo ade la..

Okla..sampai sini dulu yer:))

1 comments on "tu la..lain kali buat lagi"

♥♥azatiesayang ♥♥ on November 15, 2010 at 1:22 PM said...

salam kemma..k.atie xder la pandai buat karipap tp boleh la buat mkn2 family!Hb k.atie klu karipap beli kt luar,dia xmo....katanya x menepati citarasanya...klu kiter buat sendiri leh adjust nk pds ker..manis sikit ker...senang!

 

©2009 da tru luv | by TNB