Rezeki blogging..tq 4 klik

Wednesday, November 3, 2010

geram semalam


Geram yang baru dapat aku lepaskan pagi ni..
Semalam aku x tau knapa aku xleh create new post. Nak kata network x ok..aku rase laju je buka belog orang lain..gerammm wehhh 3 hrs aku tggu just nak create new post..
bila aku klik kat new post benda alah tu kuar .tp just leh type title je..nak mengarang x ble...apa ke halnye..geram gila aku.
Geram punya pasai aku bw n tanya spe2 rakan blog yang tau..pastu ke INNIT on chat pon bertanya hal yang sama ..then aku restart my pc..x work it. Penyudahnya aku tido ngn rase x puas hati setelah menunggu dari kul 10 mlm sampai kul 2.30 pagi...x berbaloi lansung.

Anybody can explain about it?????

2 comments:

lydzar said...

alamak, tak reti nk tolong cemana..takpa takpa, hari ni dh boleh blogging semula kan..smile :)

kemma said...

sebaik bleh..klo x nak pi serang maxis..kihkih..

Wednesday, November 3, 2010

geram semalam

Posted by kemma at 9:52 AM

Geram yang baru dapat aku lepaskan pagi ni..
Semalam aku x tau knapa aku xleh create new post. Nak kata network x ok..aku rase laju je buka belog orang lain..gerammm wehhh 3 hrs aku tggu just nak create new post..
bila aku klik kat new post benda alah tu kuar .tp just leh type title je..nak mengarang x ble...apa ke halnye..geram gila aku.
Geram punya pasai aku bw n tanya spe2 rakan blog yang tau..pastu ke INNIT on chat pon bertanya hal yang sama ..then aku restart my pc..x work it. Penyudahnya aku tido ngn rase x puas hati setelah menunggu dari kul 10 mlm sampai kul 2.30 pagi...x berbaloi lansung.

Anybody can explain about it?????

2 comments on "geram semalam"

lydzar on November 3, 2010 at 10:23 AM said...

alamak, tak reti nk tolong cemana..takpa takpa, hari ni dh boleh blogging semula kan..smile :)

kemma on November 3, 2010 at 10:36 AM said...

sebaik bleh..klo x nak pi serang maxis..kihkih..

 

©2009 da tru luv | by TNB