Rezeki blogging..tq 4 klik

Tuesday, November 9, 2010

cuti deepavali..balik kampung..balik umah cam blur2 gitu

Dapat aku rasakan cuti 3 hari kat kampung buat aku jadi lemak n malas nak dok depan pc ni...
Siyes sumenya rase cam kelam kabut ..plak tu penat tu x ilang2
Adoii..ni la kesan balik kampung..klo nak balik cepat je kemas..nak kemas balik semula ke rumah..mak datuk penat bukan main lagi..
ni pon baru pas siap lipat n kemas baju..dicampur plak ngan sakit perut n berulang ke toilet buat mood terbang betuii.

Tapi kali ni bercuti kat kampung Endau memang best..dapat pergi menangkap ketam..anak2 pon puas hati dapat mandi laut..kali ni balik kampung banyak aktiviti dijalankan ..samapaikan malam letak kepala je terus hanyut..hehe.
Balik kampung langsung x baca paper or tengok tv.. tengok tv pon mse tidokan c ammar..tu pon tengok berita,  bukan tengok..tapi tertengok..hehe. Klo x disebabkan tidokan ammar depan tv..memang langsung x tengok tv la jawabnya.

Okla sebenarnya banyak nak cite pasai balik kampung kali ni..tapi pic sume lam camera lom tranfer lagi..so nantila yer aku cerita pasal menangkap ketam.

Sampai sini dulu yea..bye

0 comments:

Tuesday, November 9, 2010

cuti deepavali..balik kampung..balik umah cam blur2 gitu

Posted by kemma at 6:11 AM
Dapat aku rasakan cuti 3 hari kat kampung buat aku jadi lemak n malas nak dok depan pc ni...
Siyes sumenya rase cam kelam kabut ..plak tu penat tu x ilang2
Adoii..ni la kesan balik kampung..klo nak balik cepat je kemas..nak kemas balik semula ke rumah..mak datuk penat bukan main lagi..
ni pon baru pas siap lipat n kemas baju..dicampur plak ngan sakit perut n berulang ke toilet buat mood terbang betuii.

Tapi kali ni bercuti kat kampung Endau memang best..dapat pergi menangkap ketam..anak2 pon puas hati dapat mandi laut..kali ni balik kampung banyak aktiviti dijalankan ..samapaikan malam letak kepala je terus hanyut..hehe.
Balik kampung langsung x baca paper or tengok tv.. tengok tv pon mse tidokan c ammar..tu pon tengok berita,  bukan tengok..tapi tertengok..hehe. Klo x disebabkan tidokan ammar depan tv..memang langsung x tengok tv la jawabnya.

Okla sebenarnya banyak nak cite pasai balik kampung kali ni..tapi pic sume lam camera lom tranfer lagi..so nantila yer aku cerita pasal menangkap ketam.

Sampai sini dulu yea..bye

0 comments on "cuti deepavali..balik kampung..balik umah cam blur2 gitu"

 

©2009 da tru luv | by TNB