Rezeki blogging..tq 4 klik

Monday, November 22, 2010

aku yang lupa diri..

Mood betui2 kelaut..hari2 mngadap dashboard tapi mood xde nak buat new entry..lupa diri kah aku????

Masuk jugak melawat blog2 kenkawan yang datang ziarah..pada yg belum..sory yer...menstrual problem skunk ni..hehe. Sambil xde mood tu dok pk2 nak wat GA ke tak..rse nak buat, rse cam xmo lagi..25 ni dah nak balik perak sampai 2/12..lama la x blogging n fesbuking.
 
Kengkawan rse perluke aku anjurkan GA????aku dah pk beberapa hadiah yang menarik untuk GA sepanjang percutian aku..tapi tu la..dapat sambutan kew??:P
 
Apapon mintak2 le mood rajin aku ni datang n bleh le aku merapu kat sini cam selalu..hehe

0 comments:

Monday, November 22, 2010

aku yang lupa diri..

Posted by kemma at 12:18 AM
Mood betui2 kelaut..hari2 mngadap dashboard tapi mood xde nak buat new entry..lupa diri kah aku????

Masuk jugak melawat blog2 kenkawan yang datang ziarah..pada yg belum..sory yer...menstrual problem skunk ni..hehe. Sambil xde mood tu dok pk2 nak wat GA ke tak..rse nak buat, rse cam xmo lagi..25 ni dah nak balik perak sampai 2/12..lama la x blogging n fesbuking.
 
Kengkawan rse perluke aku anjurkan GA????aku dah pk beberapa hadiah yang menarik untuk GA sepanjang percutian aku..tapi tu la..dapat sambutan kew??:P
 
Apapon mintak2 le mood rajin aku ni datang n bleh le aku merapu kat sini cam selalu..hehe

0 comments on "aku yang lupa diri.."

 

©2009 da tru luv | by TNB