Rezeki blogging..tq 4 klik

Wednesday, November 3, 2010

belum lulus lagi...

Aku ni baru nak berjinak2 nak pakai liquid eyeliner..
tapi seriously aku memang ske gila pakai eyeliner..rse cam make up lain tu x heran sangat klo x pakai. 
Kali ni ubah skitla..nak try pakai liquid eyeliner..hihi

Kali pertama pakai mse raya tu hari ..anak sedara aku punya..cam ok jew..tapi nipis gila sbb aku terketar-ketar mse nak pakai tu..hihi
kali kedua..anak jiran aku sesaje pakaikn tok aku..teruk betui..skali budak tu buat tebal n pendek..klako gile ropanya...teruk sgt..huhu aku xmo camtu..better blaj buat sendiri k.

Semalam try gugel cara2 nak pakai eyeliner yang sesuai dengan mata kita. korang tengok tak cerita Chinta..lawa plak tengok mata si Fasha Sandha berekor camtu..hahaha..x idakle aku nak wat camtu..haha
sure terkejut beruk laki aku tengok..kihkih..kalo jadi lawa xpe gak..buatnye jadi sebaliknye..mampus kena gelak..

Meh tengok tutorial neyy..banyak lagi lam you tube so pasni leh tengok2 yang lain jugak ye..cam senang je ..pas ni leh try ikut cara ni.





4 comments:

A.I.D.A said...

ma..aku penah pkai ms lepak bilik deqlah..mmg kalo xbiasa ssh..ketar2 nti jd pelik..sbb kalo comot kena pdm balik..yg mcm deqlah punya tu ssh tanggal..kena pkai toner baru ilang..sbb tu kena pkai betoi2..mmg cantik pkai..mata nmpk besar..aku kan sepet..ms kawin makandam buatkan..cantik je aku rs pkai bende tu..

aku penah nk beli..tp xreti pkai..so pkai eye liner biasa je...kalo kuar umah utk jln2 mmg aku pkai eye liner..n bedak je..lain xpa..tp mascara aku xsuka..mcm xsesuai ja aku pkai..

lydzar said...

hahaha..saya tak terpakai pon liquid eye liner yg dh beli aritu, mmg tangan shaking nk apply, pastu zasss terus comot..satu hal nk padam2 yg terconteng tuh

cacing said...

ha kalo nak bagi lulus, pakai je arang tu.. senang..heheheh

LiFe KaMi said...

sejibik macam ziana zain..hehe

Wednesday, November 3, 2010

belum lulus lagi...

Posted by kemma at 2:30 PM
Aku ni baru nak berjinak2 nak pakai liquid eyeliner..
tapi seriously aku memang ske gila pakai eyeliner..rse cam make up lain tu x heran sangat klo x pakai. 
Kali ni ubah skitla..nak try pakai liquid eyeliner..hihi

Kali pertama pakai mse raya tu hari ..anak sedara aku punya..cam ok jew..tapi nipis gila sbb aku terketar-ketar mse nak pakai tu..hihi
kali kedua..anak jiran aku sesaje pakaikn tok aku..teruk betui..skali budak tu buat tebal n pendek..klako gile ropanya...teruk sgt..huhu aku xmo camtu..better blaj buat sendiri k.

Semalam try gugel cara2 nak pakai eyeliner yang sesuai dengan mata kita. korang tengok tak cerita Chinta..lawa plak tengok mata si Fasha Sandha berekor camtu..hahaha..x idakle aku nak wat camtu..haha
sure terkejut beruk laki aku tengok..kihkih..kalo jadi lawa xpe gak..buatnye jadi sebaliknye..mampus kena gelak..

Meh tengok tutorial neyy..banyak lagi lam you tube so pasni leh tengok2 yang lain jugak ye..cam senang je ..pas ni leh try ikut cara ni.





4 comments on "belum lulus lagi..."

A.I.D.A on November 3, 2010 at 12:26 PM said...

ma..aku penah pkai ms lepak bilik deqlah..mmg kalo xbiasa ssh..ketar2 nti jd pelik..sbb kalo comot kena pdm balik..yg mcm deqlah punya tu ssh tanggal..kena pkai toner baru ilang..sbb tu kena pkai betoi2..mmg cantik pkai..mata nmpk besar..aku kan sepet..ms kawin makandam buatkan..cantik je aku rs pkai bende tu..

aku penah nk beli..tp xreti pkai..so pkai eye liner biasa je...kalo kuar umah utk jln2 mmg aku pkai eye liner..n bedak je..lain xpa..tp mascara aku xsuka..mcm xsesuai ja aku pkai..

lydzar on November 3, 2010 at 12:36 PM said...

hahaha..saya tak terpakai pon liquid eye liner yg dh beli aritu, mmg tangan shaking nk apply, pastu zasss terus comot..satu hal nk padam2 yg terconteng tuh

cacing on November 3, 2010 at 12:37 PM said...

ha kalo nak bagi lulus, pakai je arang tu.. senang..heheheh

LiFe KaMi on November 3, 2010 at 2:49 PM said...

sejibik macam ziana zain..hehe

 

©2009 da tru luv | by TNB