Rezeki blogging..tq 4 klik

Monday, November 1, 2010

tacing bila tgk adam di pentas-graduation day



Ahad 31/10/2010 at MPJBT Hall
Adam telah bergraduasi...2nd time buat mama rasa sangat tacing.
1st time mse adik jadi ketua nasyid..start adik naynyi je air mata mama terus berjurai..sebak..x tau knapa.
mama mmg kuat nanges pon.. hihi.
Mse tu mama rasa ..ohhh dah besar anak aku..banyak perkara yang buar mama risau tentang anak2 mama. Dalam masa yang sama mama rasa bangga..sebab dalam usia 29 tahun mama dapat tengok n lalui semua ini. Semoga anak2 mama jadi ank2 yang berguna.


nyanyian negaraku
anak teruna ku

mse ni aku tengok dari jauh dengan rasa sebak

wif his sis..susah sgt skrg nak suh bergambo..kna paksa2..tengok tuuu muka c adam...bikin hati mama hot je..

3 comments:

LiFe KaMi said...

Tahniah kepada anak akak, semoga dia menjadi pelajar yg cermelang..:)

kuntumz said...

hhahaha..kema blum konvo u lagi nii..klo anak masuk u mau banjir kan??
aik tdi baru jer touching2 tgk adam konvo, bila adam tak mo bergambo dah nk hot plak..lawak lah ko ni kema

kemma said...

hahaha..aku kan slalu mse marah x hingat..pastu mula la nak tacing2..kihkih

Monday, November 1, 2010

tacing bila tgk adam di pentas-graduation day

Posted by kemma at 12:00 PM


Ahad 31/10/2010 at MPJBT Hall
Adam telah bergraduasi...2nd time buat mama rasa sangat tacing.
1st time mse adik jadi ketua nasyid..start adik naynyi je air mata mama terus berjurai..sebak..x tau knapa.
mama mmg kuat nanges pon.. hihi.
Mse tu mama rasa ..ohhh dah besar anak aku..banyak perkara yang buar mama risau tentang anak2 mama. Dalam masa yang sama mama rasa bangga..sebab dalam usia 29 tahun mama dapat tengok n lalui semua ini. Semoga anak2 mama jadi ank2 yang berguna.


nyanyian negaraku
anak teruna ku

mse ni aku tengok dari jauh dengan rasa sebak

wif his sis..susah sgt skrg nak suh bergambo..kna paksa2..tengok tuuu muka c adam...bikin hati mama hot je..

3 comments on "tacing bila tgk adam di pentas-graduation day"

LiFe KaMi on November 1, 2010 at 4:44 PM said...

Tahniah kepada anak akak, semoga dia menjadi pelajar yg cermelang..:)

kuntumz on November 2, 2010 at 4:48 PM said...

hhahaha..kema blum konvo u lagi nii..klo anak masuk u mau banjir kan??
aik tdi baru jer touching2 tgk adam konvo, bila adam tak mo bergambo dah nk hot plak..lawak lah ko ni kema

kemma on November 2, 2010 at 10:42 PM said...

hahaha..aku kan slalu mse marah x hingat..pastu mula la nak tacing2..kihkih

 

©2009 da tru luv | by TNB