Rezeki blogging..tq 4 klik

Tuesday, November 9, 2010

KPLI.. OH.. KPLI

Sabtu 13/11/2010 ni, attend exam KPLI kali ke-4 ..malu nak tulis..tapi nak wat camna belum rezeki aku.
Apakah ada rezeki aku  kali ini???
Harap2 ade la rezeki untuk anak2 mama.

Spe yang ade tips tok lulus exam KPLI share2 le kat sini..
Aku pon tengah x tau nak study pe..ade la belek2 buku MTEST seperti dulu2. Pada rakan2 blogger yang turut mengambil exam KPLI kali ini..GOOD LUCK ..



credit to mr google

7 comments:

lydzar said...

good luck!

my sister pon tgh busy study nk attend exam ni

kuntumz said...

kema, aku pun dah 4 kali dah attend..moga2 kiter berjaya

Huzn said...

gud luck...jgn cam ritu ye ma...hahahaha....hang memang wat lawak betuiii..
btw..ma...cun la templet baru...nmpk la matang sket...b4 nih ala2 gadis sunti gitu

LiFe KaMi said...

nampaknya kamu akan join group perguruan mcm salah seorg dr kami..:)
semua bergantung pada diri kita,kena yakin selalu, kdg2 apa yg kita study tkde dlm skop, ikut luck juga..byk kan berdoa..mudah-mudahan kali ni berjaya:)

lisa said...

good luck..:-)

maslinamansor said...

good luck... semoga berjaya kali nie... :)

kemma said...

tima kasih sume

Tuesday, November 9, 2010

KPLI.. OH.. KPLI

Posted by kemma at 11:39 AM
Sabtu 13/11/2010 ni, attend exam KPLI kali ke-4 ..malu nak tulis..tapi nak wat camna belum rezeki aku.
Apakah ada rezeki aku  kali ini???
Harap2 ade la rezeki untuk anak2 mama.

Spe yang ade tips tok lulus exam KPLI share2 le kat sini..
Aku pon tengah x tau nak study pe..ade la belek2 buku MTEST seperti dulu2. Pada rakan2 blogger yang turut mengambil exam KPLI kali ini..GOOD LUCK ..



credit to mr google

7 comments on "KPLI.. OH.. KPLI"

lydzar on November 9, 2010 at 11:45 AM said...

good luck!

my sister pon tgh busy study nk attend exam ni

kuntumz on November 9, 2010 at 3:05 PM said...

kema, aku pun dah 4 kali dah attend..moga2 kiter berjaya

Huzn on November 9, 2010 at 6:24 PM said...

gud luck...jgn cam ritu ye ma...hahahaha....hang memang wat lawak betuiii..
btw..ma...cun la templet baru...nmpk la matang sket...b4 nih ala2 gadis sunti gitu

LiFe KaMi on November 10, 2010 at 3:04 AM said...

nampaknya kamu akan join group perguruan mcm salah seorg dr kami..:)
semua bergantung pada diri kita,kena yakin selalu, kdg2 apa yg kita study tkde dlm skop, ikut luck juga..byk kan berdoa..mudah-mudahan kali ni berjaya:)

lisa on November 10, 2010 at 9:06 AM said...

good luck..:-)

maslinamansor on November 10, 2010 at 9:36 AM said...

good luck... semoga berjaya kali nie... :)

kemma on November 11, 2010 at 5:09 PM said...

tima kasih sume

 

©2009 da tru luv | by TNB