Rezeki blogging..tq 4 klik

Thursday, November 4, 2010

still on construction..

Rase jemu dengan template lama..so semalam decide nak tukar template.
Hari ni keadaan blog still kucar kacir but xmo privatekan dah...takut de yang rindu..hahaha perasan!!!!

Nak opinion korang about resize pic kat sidebar...saya budak baru belajar klo salah tolong sekehkan...haha di alam maya je...sekeh jarak jauh jer..hehe. Sebenornye dah malas nak edit..n jalan2 tengok tutorial. Korang boleh tolong kan???

Sampai sini dulu..nak merajinkan diri mengedit

Dari blogger serabut serabai :))

4 comments:

kuntumz said...

oo kema patutlah ko privatekan....aku ngan ruhul rindu ko..aku pun baru jer tkr tamplete baru sempena depavali..hehehhe...
aku pun tak berapa pandai nk explain pasai nk edit resize nii..aku pun buat pakai try an error jer...

kemma said...

semalam aku ubah samapi kul 4 pg..dlu ubah sat je..rupanya aku yg salah..download pastu x extract lau cam tu 10 tahun pon x siap..last2 malas nak edit ..penat pastu terlapo..kang klo dibiarkan maunye aku melantak kol 4 pg tu..baik tido jalan selamat..:P

kemma said...

aku cari yg 3 column sbb senang nak letak contest sebelah..susah dok campurkan..tapi sempitla jia kan!

kuntumz said...

kema, aah mmg sempit..aku pun buat 3 kolum...tpi ko cuba tarik2..boleh adjust mcm aku punya saiz tu..tak derlah sempit sgt....
aku nk explain pun tak tau cam ner..main buat jer..mmg mkn masa lama gak nk adjust2 ni...ehehe

Thursday, November 4, 2010

still on construction..

Posted by kemma at 12:01 PM
Rase jemu dengan template lama..so semalam decide nak tukar template.
Hari ni keadaan blog still kucar kacir but xmo privatekan dah...takut de yang rindu..hahaha perasan!!!!

Nak opinion korang about resize pic kat sidebar...saya budak baru belajar klo salah tolong sekehkan...haha di alam maya je...sekeh jarak jauh jer..hehe. Sebenornye dah malas nak edit..n jalan2 tengok tutorial. Korang boleh tolong kan???

Sampai sini dulu..nak merajinkan diri mengedit

Dari blogger serabut serabai :))

4 comments on "still on construction.."

kuntumz on November 4, 2010 at 12:23 PM said...

oo kema patutlah ko privatekan....aku ngan ruhul rindu ko..aku pun baru jer tkr tamplete baru sempena depavali..hehehhe...
aku pun tak berapa pandai nk explain pasai nk edit resize nii..aku pun buat pakai try an error jer...

kemma on November 4, 2010 at 12:25 PM said...

semalam aku ubah samapi kul 4 pg..dlu ubah sat je..rupanya aku yg salah..download pastu x extract lau cam tu 10 tahun pon x siap..last2 malas nak edit ..penat pastu terlapo..kang klo dibiarkan maunye aku melantak kol 4 pg tu..baik tido jalan selamat..:P

kemma on November 4, 2010 at 12:27 PM said...

aku cari yg 3 column sbb senang nak letak contest sebelah..susah dok campurkan..tapi sempitla jia kan!

kuntumz on November 4, 2010 at 12:31 PM said...

kema, aah mmg sempit..aku pun buat 3 kolum...tpi ko cuba tarik2..boleh adjust mcm aku punya saiz tu..tak derlah sempit sgt....
aku nk explain pun tak tau cam ner..main buat jer..mmg mkn masa lama gak nk adjust2 ni...ehehe

 

©2009 da tru luv | by TNB