Rezeki blogging..tq 4 klik

Tuesday, November 9, 2010

rezeki..saguhati dari mamazakwan

Alhamdulillah 
balik dari kampung je dapat berita gembira..lom sempat buka blog..baru tengok Fb, jia (my exmatrix/blogger) dah gtau aku menang saguhati GA saya nak beg itu..teruja sehhh. Tq ye jia..sebaik ko gtau klo x aku pon lom tau sempat ke dak tengok :))

Apepon thanks sesangat kat Nad sebab memilih belog kecik ini..hehe. Walaupon saguhati tapi syok sangat n buat semangat tu berkobar-kobar..hehe

aku yang no.3 tu..:D   

Klo nak tengok spe lagi yang bertuah tu bleh pegi SINI

3 comments:

kuntumz said...

kema, ko asik mng jer adiah GA..jeless sehhh...hehhehe...
anyway, congratz..murah rezeki

kemma said...

hiihi..rezeki terpijak nih..pas ni kita join byk2 GA yer

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kemma..sama la kita..atie pon dpt hadiah saguhati gak..

Tuesday, November 9, 2010

rezeki..saguhati dari mamazakwan

Posted by kemma at 6:11 AM
Alhamdulillah 
balik dari kampung je dapat berita gembira..lom sempat buka blog..baru tengok Fb, jia (my exmatrix/blogger) dah gtau aku menang saguhati GA saya nak beg itu..teruja sehhh. Tq ye jia..sebaik ko gtau klo x aku pon lom tau sempat ke dak tengok :))

Apepon thanks sesangat kat Nad sebab memilih belog kecik ini..hehe. Walaupon saguhati tapi syok sangat n buat semangat tu berkobar-kobar..hehe

aku yang no.3 tu..:D   

Klo nak tengok spe lagi yang bertuah tu bleh pegi SINI

3 comments on "rezeki..saguhati dari mamazakwan"

kuntumz on November 9, 2010 at 9:15 AM said...

kema, ko asik mng jer adiah GA..jeless sehhh...hehhehe...
anyway, congratz..murah rezeki

kemma on November 9, 2010 at 10:51 AM said...

hiihi..rezeki terpijak nih..pas ni kita join byk2 GA yer

♥♥azatiesayang ♥♥ on November 9, 2010 at 10:07 PM said...

salam kemma..sama la kita..atie pon dpt hadiah saguhati gak..

 

©2009 da tru luv | by TNB