Rezeki blogging..tq 4 klik

Tuesday, July 27, 2010

selamat hari jadi sayang..

Allah selamatkan kamu...Allah selamatkan kamu..Allah selamatkan En.Amy..Allah selamatkan kamu...
sayang selamat hari jadi yang ke .....??
ahahaha..x kisah berapa pon umor sayang..cinta mama n anak2 x pernah berubah malahan semakin hari semakin sayang dan cinta..;))
Suamiku>>>Rohaimi Salleh


Hari ni genap usia En. Amy yang ke 36 tahun..Sebelum ni aku asik menghitung hari je nak wish hepi bufday kat En. Amy but tonite pas tgk FB punya birthday yg kat column tepi tu br aku teringat..OMG..12.20am aku wish kat En.Amy selepas kat setengah jam dia telan ubat batuk atas arahan aku kerana batuknya yang teruk..(oh..no..no..batuk abah telah mengganggu tido ammar n secara x sengaja ganggu mama nak blogging..hihi..bukan pe klo c ammar dah sedar ..sure la mama kena baring bagi nenen..so camne nak blogging???..hehe)

Tomorrow pagi2 harus ingatkn ank2 b4 diaorg pegi school..wish kat abah hepi bufday..n dah paham sgt dengan peel budak 2 ketul tu..mulut auto diaorg tu akan terus tanya ..."abah, kita nak sambut besday abah kat mana?" hihi...jawab yer abah...i follow je..

kerana cinta kita akan terus hidup bersama..

kau tercipta untukku


mama: yang indah itu kerana kejujuran dan kesetiaan kurniaanNya




3 comments:

Azli Razali said...

klemma nak tanya lah apa benefit kalau dapat award darpada teman blog yer? bagi tau lah sikit camana nak dapat pulak award tuh

Huzn said...

selamat bertambah usia en.emy...sayang puan kemma sampai mati ye...
ha ah la ma..aku pun x tau ape pekdahnye award tuh..hang bg aku..so aku nak kena amik ke?..copy paste ke?

kemma said...

azli:rsenya xde benefit pon..just rse kawan blogger appreciate la kje kita..just nak eratkn lagi hubungan rsenya la. sllnye award ni kwn blogger bagi based on kekerapa kita komen kat post dia n mayb jugak ikot ske hati dia n dia pon ske kat blog kita..rsenya mcm kes azli lain..sbb azli sure dah rmai follower n xdela ptg sgt dapat award ni sje ske2 je.Saya syok sgt sbb st bru je sebulan lebih berblogging tu yg over tuh..hehe :)

ruhul:aku rse xde pekdah le..just mcm appreciate dari kawan 2 blogger je..hang save as..pastu add lam post n then tulis balik apa yg dia nak ..tu je

Tuesday, July 27, 2010

selamat hari jadi sayang..

Posted by kemma at 12:25 AM
Allah selamatkan kamu...Allah selamatkan kamu..Allah selamatkan En.Amy..Allah selamatkan kamu...
sayang selamat hari jadi yang ke .....??
ahahaha..x kisah berapa pon umor sayang..cinta mama n anak2 x pernah berubah malahan semakin hari semakin sayang dan cinta..;))
Suamiku>>>Rohaimi Salleh


Hari ni genap usia En. Amy yang ke 36 tahun..Sebelum ni aku asik menghitung hari je nak wish hepi bufday kat En. Amy but tonite pas tgk FB punya birthday yg kat column tepi tu br aku teringat..OMG..12.20am aku wish kat En.Amy selepas kat setengah jam dia telan ubat batuk atas arahan aku kerana batuknya yang teruk..(oh..no..no..batuk abah telah mengganggu tido ammar n secara x sengaja ganggu mama nak blogging..hihi..bukan pe klo c ammar dah sedar ..sure la mama kena baring bagi nenen..so camne nak blogging???..hehe)

Tomorrow pagi2 harus ingatkn ank2 b4 diaorg pegi school..wish kat abah hepi bufday..n dah paham sgt dengan peel budak 2 ketul tu..mulut auto diaorg tu akan terus tanya ..."abah, kita nak sambut besday abah kat mana?" hihi...jawab yer abah...i follow je..

kerana cinta kita akan terus hidup bersama..

kau tercipta untukku


mama: yang indah itu kerana kejujuran dan kesetiaan kurniaanNya




3 comments on "selamat hari jadi sayang.."

Azli Razali on July 27, 2010 at 7:41 PM said...

klemma nak tanya lah apa benefit kalau dapat award darpada teman blog yer? bagi tau lah sikit camana nak dapat pulak award tuh

Huzn on July 27, 2010 at 8:30 PM said...

selamat bertambah usia en.emy...sayang puan kemma sampai mati ye...
ha ah la ma..aku pun x tau ape pekdahnye award tuh..hang bg aku..so aku nak kena amik ke?..copy paste ke?

kemma on July 27, 2010 at 11:49 PM said...

azli:rsenya xde benefit pon..just rse kawan blogger appreciate la kje kita..just nak eratkn lagi hubungan rsenya la. sllnye award ni kwn blogger bagi based on kekerapa kita komen kat post dia n mayb jugak ikot ske hati dia n dia pon ske kat blog kita..rsenya mcm kes azli lain..sbb azli sure dah rmai follower n xdela ptg sgt dapat award ni sje ske2 je.Saya syok sgt sbb st bru je sebulan lebih berblogging tu yg over tuh..hehe :)

ruhul:aku rse xde pekdah le..just mcm appreciate dari kawan 2 blogger je..hang save as..pastu add lam post n then tulis balik apa yg dia nak ..tu je

 

©2009 da tru luv | by TNB