Rezeki blogging..tq 4 klik

Wednesday, July 28, 2010

Hari Isnin Malam Selasa..

Salam 1 malaysia..:D Hari ni xde ape yang aku nak bebel pon just nak cite hal yang biase2 je. Hari ni En. Amy x kje..bos dia sje suh relax kot ..ye la sempena hari jadi kan..Petang dia decide ajak kitaorang pi Danga Bay..katanya sje nak jalan2.

Aku..senaqnye kurang minat pi Danga Bay ni..ntahle..xde yang menarik..Tp anak2 memang ske..biasela tempat ade main2 cam funfair tu kan. Pada aku kat Danga Bay tu mahai sgt token dia.1 token 5 hengget ke atas..hishh klo dah 2 org main dah 10 hengget..abis bukan nak main satu je..berbgai bagai lagi budak 2 ketul tu nak men..Selalunya aku akan cakap.."hujung tahun kita pi genting..main puas2 kat sna..skali bayaq ja..mainla smpi lebam..tp dgn syarat pekse dapat A sume" hahaha mestla kna bg syarat kan..^_____^


Siyes bosan gila walkin2 kat Danga Bay..lam pala aku dok ingat nak masuk Danga street Mall (tempat cerita Dunia Anita berlakon tu) ..hehe..biasala kaum wanita ni mmg sinonim ngn mall2 ni..hekhek. Lagipon akak aku kat kpg suh survey beg yang dia berkenan kat internet. Di suh aku try survey kot2 aku dpt jumpa lagi murah.

Pas peluh walkin..Budak 2 ketul merengek plk nak naik basikal yang boleh naik 5/6 orang tu..haishhhhh xmo arr mama..penat.Lagipon malam2 nak naik..xmo arr.Dah puas dah mama naik beskal zaman sekolah2 dulu" bukan apa korang kalau siang mayb la aku pk jugak cadangan naik beskal tu..tp dah malam malas arr aku nak terhegeh-hegeh kayuh basikal malam2..plak tu dgn c "handbeg comei" lagi mau bepeluh ketiak..n segala tempat.

nek beskel malam2..haishhh xdemaknenya aku nak buat..:D


Then kitaorg pon begerak ke Danga Street Mall. Pas park kete..jln2 dlu tepi kaki lima..then En.Amy ajak masuk karoke box..cun gak tu..hihi En Amy mmg tau aku ni mmg minat gila karoke2 ni( sore x sedap belakang kira..hehe tahan jer la org yg dgq tu ehh). Xdela amik ikot jam ..just pilih 3 lagu je..1 lagu singgit..Senaqnye blom puas melalak ..tp sbb siankan ammar aku mengalah la..tp ammar bek jer dok diam je mse aku nyanyi..ni 1st time aku bawa dia pi karoke..pasni klo camni leh le bawa pi tgk wayang plak..dah lma x pi tgk wayang since ade ammar ni.
hihi..gila mic ni ;)

Masuk je dalam mall..trus usha2..rambang mata aku.Leh jadi meroyan tgk tudung, baju, kasut n handbeg..leleh air liur ni..tp kna ingatkn nawaitu nak usha2 jer ok:( So aku pon survey lam beg yang akak aku berkenan n snap pic handbag tu dlu ..nnt leh aku upload kat fb n bagi dai tgk klo dia ske leh aku blkan.. aku terbekenan 1 beg ni..tp aku x beli pon..awai bulan nnt nak dtg usha lagi bukan apa..time xde duit mmg berkenanla..kang time gaji pegi pon tak sbb dah terbeli mende lain ..hihi. Alkisahnya xde ape yang aku beli just 2 cekak rambut tok kakak n housing handphone tu adam.
beg yang aku berkenan..


Then kitaorg pon gerak balik n singgah mamak sapdert roti canai.. sampai umah dekat pukul 10. Pas ank2 mandi suh diaorg tito..sok mau sekolah.
tosei feveret neh..

wokeyla itu sje cite aku ..enjoy my pic okies..daa


mama:^_____________^

0 comments:

Wednesday, July 28, 2010

Hari Isnin Malam Selasa..

Posted by kemma at 12:08 AM
Salam 1 malaysia..:D Hari ni xde ape yang aku nak bebel pon just nak cite hal yang biase2 je. Hari ni En. Amy x kje..bos dia sje suh relax kot ..ye la sempena hari jadi kan..Petang dia decide ajak kitaorang pi Danga Bay..katanya sje nak jalan2.

Aku..senaqnye kurang minat pi Danga Bay ni..ntahle..xde yang menarik..Tp anak2 memang ske..biasela tempat ade main2 cam funfair tu kan. Pada aku kat Danga Bay tu mahai sgt token dia.1 token 5 hengget ke atas..hishh klo dah 2 org main dah 10 hengget..abis bukan nak main satu je..berbgai bagai lagi budak 2 ketul tu nak men..Selalunya aku akan cakap.."hujung tahun kita pi genting..main puas2 kat sna..skali bayaq ja..mainla smpi lebam..tp dgn syarat pekse dapat A sume" hahaha mestla kna bg syarat kan..^_____^


Siyes bosan gila walkin2 kat Danga Bay..lam pala aku dok ingat nak masuk Danga street Mall (tempat cerita Dunia Anita berlakon tu) ..hehe..biasala kaum wanita ni mmg sinonim ngn mall2 ni..hekhek. Lagipon akak aku kat kpg suh survey beg yang dia berkenan kat internet. Di suh aku try survey kot2 aku dpt jumpa lagi murah.

Pas peluh walkin..Budak 2 ketul merengek plk nak naik basikal yang boleh naik 5/6 orang tu..haishhhhh xmo arr mama..penat.Lagipon malam2 nak naik..xmo arr.Dah puas dah mama naik beskal zaman sekolah2 dulu" bukan apa korang kalau siang mayb la aku pk jugak cadangan naik beskal tu..tp dah malam malas arr aku nak terhegeh-hegeh kayuh basikal malam2..plak tu dgn c "handbeg comei" lagi mau bepeluh ketiak..n segala tempat.

nek beskel malam2..haishhh xdemaknenya aku nak buat..:D


Then kitaorg pon begerak ke Danga Street Mall. Pas park kete..jln2 dlu tepi kaki lima..then En.Amy ajak masuk karoke box..cun gak tu..hihi En Amy mmg tau aku ni mmg minat gila karoke2 ni( sore x sedap belakang kira..hehe tahan jer la org yg dgq tu ehh). Xdela amik ikot jam ..just pilih 3 lagu je..1 lagu singgit..Senaqnye blom puas melalak ..tp sbb siankan ammar aku mengalah la..tp ammar bek jer dok diam je mse aku nyanyi..ni 1st time aku bawa dia pi karoke..pasni klo camni leh le bawa pi tgk wayang plak..dah lma x pi tgk wayang since ade ammar ni.
hihi..gila mic ni ;)

Masuk je dalam mall..trus usha2..rambang mata aku.Leh jadi meroyan tgk tudung, baju, kasut n handbeg..leleh air liur ni..tp kna ingatkn nawaitu nak usha2 jer ok:( So aku pon survey lam beg yang akak aku berkenan n snap pic handbag tu dlu ..nnt leh aku upload kat fb n bagi dai tgk klo dia ske leh aku blkan.. aku terbekenan 1 beg ni..tp aku x beli pon..awai bulan nnt nak dtg usha lagi bukan apa..time xde duit mmg berkenanla..kang time gaji pegi pon tak sbb dah terbeli mende lain ..hihi. Alkisahnya xde ape yang aku beli just 2 cekak rambut tok kakak n housing handphone tu adam.
beg yang aku berkenan..


Then kitaorg pon gerak balik n singgah mamak sapdert roti canai.. sampai umah dekat pukul 10. Pas ank2 mandi suh diaorg tito..sok mau sekolah.
tosei feveret neh..

wokeyla itu sje cite aku ..enjoy my pic okies..daa


mama:^_____________^

0 comments on "Hari Isnin Malam Selasa.."

 

©2009 da tru luv | by TNB