Rezeki blogging..tq 4 klik

Sunday, July 25, 2010

award dari ayu

Hari ni sje jalan2 kat blog ayu n then tgk title award tetiba perasan sesuatu...yeayyyy dapart award dari ayu. Hihi ..teruja coz this is 1st award dari kenalan blogger b4 this dari anak sedara aku.Thanks ye ayu :))






1. Anda mesti beri pujian pada pemberi award ini

Terima kasih yer ayu..saya sangat teruja :))


2. Sila beri award kepada 10 blogger lain

1. Jia - kuntumz

2. Ruhul - Huzn

3.Miera

4. kak ngah -aslindaa.blogspot

5.arked Nurul

6. kauthar

7. aiz batu campur

8.
mawaddah-Buatmu Ukasyah

9.
ummiqadeel

10. a.z.n.e.e


3. Anda mesti memberitahu kpd 10 blogger ni..

klo ade yang singgah boleh ambil yer..n insya'allah akan diberitahu klo berkesempatan :))


4. Bagaimana anda boleh digelar blog yg best n great?

Best sgt ke?Rasanya masih dalam proses mengenal dunia blogging. Sekadar berkongsi cerita n ilmu yang ada.


mama: baru tau betapa bestnye ada diary maya ni :))

2 comments:

ayu said...

cup...cup...

mcm mana kenal ngan jia - kuntumz n huzn - ruhul ni..hehe..

dua2 membe ayu ni^_^

kemma said...

hihi.. diaorang ni member sy mase matrix. Then Ruhul mmg 1 geng masuk upm..bestkn!! akhirnya kita kawan kepada kawan..hihi

Sunday, July 25, 2010

award dari ayu

Posted by kemma at 2:43 AM
Hari ni sje jalan2 kat blog ayu n then tgk title award tetiba perasan sesuatu...yeayyyy dapart award dari ayu. Hihi ..teruja coz this is 1st award dari kenalan blogger b4 this dari anak sedara aku.Thanks ye ayu :))






1. Anda mesti beri pujian pada pemberi award ini

Terima kasih yer ayu..saya sangat teruja :))


2. Sila beri award kepada 10 blogger lain

1. Jia - kuntumz

2. Ruhul - Huzn

3.Miera

4. kak ngah -aslindaa.blogspot

5.arked Nurul

6. kauthar

7. aiz batu campur

8.
mawaddah-Buatmu Ukasyah

9.
ummiqadeel

10. a.z.n.e.e


3. Anda mesti memberitahu kpd 10 blogger ni..

klo ade yang singgah boleh ambil yer..n insya'allah akan diberitahu klo berkesempatan :))


4. Bagaimana anda boleh digelar blog yg best n great?

Best sgt ke?Rasanya masih dalam proses mengenal dunia blogging. Sekadar berkongsi cerita n ilmu yang ada.


mama: baru tau betapa bestnye ada diary maya ni :))

2 comments on "award dari ayu"

ayu on July 26, 2010 at 5:36 PM said...

cup...cup...

mcm mana kenal ngan jia - kuntumz n huzn - ruhul ni..hehe..

dua2 membe ayu ni^_^

kemma on July 26, 2010 at 11:26 PM said...

hihi.. diaorang ni member sy mase matrix. Then Ruhul mmg 1 geng masuk upm..bestkn!! akhirnya kita kawan kepada kawan..hihi

 

©2009 da tru luv | by TNB