Rezeki blogging..tq 4 klik

Wednesday, July 28, 2010

gerammmmnye





ammar tolong mama kemas mangkuk ehh..

Ni bukan mode geram menyampah okeh..ni geram ketap2 bibir n leleh2 ayaq liuq. Geram kat c handbeg comeii ni..:))
Skung ni makin jelas sebutan "mama" kuar dari mulut comei tu..uwaaaa..mngalir air mata aku..(tipu jer) hihi..sonokla weii..teruknya aku ni macam la baru dapat ank sorang. Abis yg lain tu x panggil ko mama ke???..hehehe xla..korang kan tau aku dah kat 5 tahun xdak baby..so ni yang buat aku cewiiii sgt ni.
Ammar plak sejak menginjak 9 bulan ni ..active kemain...antara keletah dia yang buat aku angau..

  • bila kita suh dia "kiss">> ammar...kiss mama sayang....trus dia kiss pipi
  • bila kita mintak barang..laju je bagi then bila kita amik..dia melompat2 nak balik
  • bila nangis dia akn sebut " ma..ma"
  • then bila kakak n abang dia balik school dia akn berlari dgn lajunya lam walker pegi depan pintu
  • ske gile kemas buku school kakak dia..
  • n paling geram dia ske sepahkn besen2 aku..
  • paling aku x tahan ske sangat usik spec aku ni..jgn ammar patah mama mngamuk..n jadi orang ijau tau..hehe
Sonoknya ade baby ..penghibur seisi kluarga. En. Amy klo balik kje..even penat mcmmana pon sure akan layan ammar dlu..tmbh klo o/s ..klo call sure tanya baby ok ke?.
Rse cam xmo bg ammar besar..biaq dia jd baby je..hihi


mama: selalu usik smpi ammar nanges n pujuk balik..hehe

4 comments:

mekchu said...

hehehe.. ini mmg patut geram.. ammar mmg comel.. putih gebu.. mekchu dulu pun lmbt dpt anak.. semua tu dugaan kan.. alhamdulillah, akhirnya Tuhan bagi kita zuriat...

kemma said...

hihi..siyes kitaorg sekeluarga mmg excited dgn ammar ni.Ank 1st n 2nd rapat n mse tu penat sgt layan ank kecik.Tapi since diaorg dah besar ni, mmg rse syok gile bila ade baby semula...xpe mekchu pas ni produce lagi ehh..sure meriah umah najmi :)

lydzar said...

memang geram ngn kecomelan dia :)

Huzn said...

eeee...ammar neh...pangggg baru tau..especially gambar no 1 tuh...bole mama?

Wednesday, July 28, 2010

gerammmmnye

Posted by kemma at 2:12 AM




ammar tolong mama kemas mangkuk ehh..

Ni bukan mode geram menyampah okeh..ni geram ketap2 bibir n leleh2 ayaq liuq. Geram kat c handbeg comeii ni..:))
Skung ni makin jelas sebutan "mama" kuar dari mulut comei tu..uwaaaa..mngalir air mata aku..(tipu jer) hihi..sonokla weii..teruknya aku ni macam la baru dapat ank sorang. Abis yg lain tu x panggil ko mama ke???..hehehe xla..korang kan tau aku dah kat 5 tahun xdak baby..so ni yang buat aku cewiiii sgt ni.
Ammar plak sejak menginjak 9 bulan ni ..active kemain...antara keletah dia yang buat aku angau..

  • bila kita suh dia "kiss">> ammar...kiss mama sayang....trus dia kiss pipi
  • bila kita mintak barang..laju je bagi then bila kita amik..dia melompat2 nak balik
  • bila nangis dia akn sebut " ma..ma"
  • then bila kakak n abang dia balik school dia akn berlari dgn lajunya lam walker pegi depan pintu
  • ske gile kemas buku school kakak dia..
  • n paling geram dia ske sepahkn besen2 aku..
  • paling aku x tahan ske sangat usik spec aku ni..jgn ammar patah mama mngamuk..n jadi orang ijau tau..hehe
Sonoknya ade baby ..penghibur seisi kluarga. En. Amy klo balik kje..even penat mcmmana pon sure akan layan ammar dlu..tmbh klo o/s ..klo call sure tanya baby ok ke?.
Rse cam xmo bg ammar besar..biaq dia jd baby je..hihi


mama: selalu usik smpi ammar nanges n pujuk balik..hehe

4 comments on "gerammmmnye"

mekchu on July 28, 2010 at 11:40 AM said...

hehehe.. ini mmg patut geram.. ammar mmg comel.. putih gebu.. mekchu dulu pun lmbt dpt anak.. semua tu dugaan kan.. alhamdulillah, akhirnya Tuhan bagi kita zuriat...

kemma on July 28, 2010 at 1:06 PM said...

hihi..siyes kitaorg sekeluarga mmg excited dgn ammar ni.Ank 1st n 2nd rapat n mse tu penat sgt layan ank kecik.Tapi since diaorg dah besar ni, mmg rse syok gile bila ade baby semula...xpe mekchu pas ni produce lagi ehh..sure meriah umah najmi :)

lydzar on July 28, 2010 at 1:30 PM said...

memang geram ngn kecomelan dia :)

Huzn on July 28, 2010 at 3:51 PM said...

eeee...ammar neh...pangggg baru tau..especially gambar no 1 tuh...bole mama?

 

©2009 da tru luv | by TNB