Rezeki blogging..tq 4 klik

Wednesday, July 7, 2010

macam2 adam macam2.......

Dari malam td dok pk apa nak masak untuk esok..pk2 punya pk teringat plak request adam dia nak makan ayam masak lemak cili api.Lemak lagi!!!!!Disebabkan dia pon baru baik demam n x berapa selera makan rasenya mmg patut ditunaikan..ala...benda senang jerk tu..so enjoy the pic



ayam masak lemak cili api..(snap by hphone biri2..huh x cun lsg)



tenggiri goreng..x brapa laku..sbb ada ayam

Adam makan sikit ja..sian dia x sedap mulut.Mulut rse pahit2 dia kata.Tapi aku sure sangat bila dah ok nanti sure qada abis abisan tu.



mama:mama akan buat apa yang termampu..alahaiii xkan anak nak makan mama xmo masak kan!!!tp ade jugak mulut manis mama ni marah bila anak2 request macam2..ade2 jerk..makan jerla..kang jd cam orang yang dok afrika nun baru tau..ehh afrika tempat bola sepak tu kan(adam)..adoiiii

4 comments:

DeVoteD LilY said...

ahhaha..
adam ni tak abes2 buat lawak..
mulut mcm ron.. haha

kuntumz said...

kema, aku baru ko der blog niii....i will follow u....hehhehe

ko, ruhul ngan eda pandai masak lah...jeles aku...

alittlebit said...

bestnya jia..ang bg komen..hahaha..ang tau aku ni tgh jakun..br tau syoknya ada blog..hahaha..lawak

Huzn said...

ma...lani aku pun dah jd feveret ayam masak lemak cili padi tuh...sejak hang dok cita pasai anak hang suka masak nih.sblm ni x penah buat.tp aku sorang jela makan...laki aku x suka ayam...anak2 aku x makan pedas...

Wednesday, July 7, 2010

macam2 adam macam2.......

Posted by kemma at 12:30 AM
Dari malam td dok pk apa nak masak untuk esok..pk2 punya pk teringat plak request adam dia nak makan ayam masak lemak cili api.Lemak lagi!!!!!Disebabkan dia pon baru baik demam n x berapa selera makan rasenya mmg patut ditunaikan..ala...benda senang jerk tu..so enjoy the pic



ayam masak lemak cili api..(snap by hphone biri2..huh x cun lsg)



tenggiri goreng..x brapa laku..sbb ada ayam

Adam makan sikit ja..sian dia x sedap mulut.Mulut rse pahit2 dia kata.Tapi aku sure sangat bila dah ok nanti sure qada abis abisan tu.



mama:mama akan buat apa yang termampu..alahaiii xkan anak nak makan mama xmo masak kan!!!tp ade jugak mulut manis mama ni marah bila anak2 request macam2..ade2 jerk..makan jerla..kang jd cam orang yang dok afrika nun baru tau..ehh afrika tempat bola sepak tu kan(adam)..adoiiii

4 comments on "macam2 adam macam2......."

DeVoteD LilY on July 7, 2010 at 12:14 PM said...

ahhaha..
adam ni tak abes2 buat lawak..
mulut mcm ron.. haha

kuntumz on July 8, 2010 at 11:39 AM said...

kema, aku baru ko der blog niii....i will follow u....hehhehe

ko, ruhul ngan eda pandai masak lah...jeles aku...

alittlebit on July 8, 2010 at 9:13 PM said...

bestnya jia..ang bg komen..hahaha..ang tau aku ni tgh jakun..br tau syoknya ada blog..hahaha..lawak

Huzn on July 9, 2010 at 11:42 AM said...

ma...lani aku pun dah jd feveret ayam masak lemak cili padi tuh...sejak hang dok cita pasai anak hang suka masak nih.sblm ni x penah buat.tp aku sorang jela makan...laki aku x suka ayam...anak2 aku x makan pedas...

 

©2009 da tru luv | by TNB