Rezeki blogging..tq 4 klik

Wednesday, September 1, 2010

update puasa anak2

X lama dah..about 9 days left 4 aidilfitri..
Kakak n adik masih gigih berpose wpon c kakak akhirnya telah tinggal pose 3 hari n c adik masih bertahan dengan 1 hari tuang pose. ..xtau le smpi abis ramadhan bape yg diaorg tinggal.

Kakak tinggal pon gara2 x tahan n nangis2 pas balik sekolah, klo x bbuka alamatnya x pegi sekolah agama. So mama telah merelakan c kakak bbuka. Tapi yg bagusnya c adik lsg x kecoh nak buka...Alhamdulillah lega jugakla..klo x, ade plak episod pujuk2, takut adik pon buka pose gak. Hope xde yg tertinggal dah..:)
Bila di hujung2 ramadhan ni nak bngon sahur pon dah malas, kenangkan ank2 berpose gagahkan le sahur. bingung pk menu apa setiap hari..abis bbuka je dah pk ape nak msk buka esok:D

pic 2 bln lepas..:P

4 comments:

LiFe KaMi said...

wah adik bagus.. mama upah duit raya yer..hehe

kemma said...

tu la kuat plak s ank bujang tu..x janji nak bg duit pon cuma abah dia janji belikan kereta control baru dekat dia. Mamanya x ske sbb mula2 dpt je jaga..lma2 abis d repair..mama plak naik geramm

kuntumz said...

kema, klo kakak tak posa time berbuka dia pun join ker tak??

kemma said...

dia sendiri dah tau x bleh buka skali, n bila dia x pose dia sendiri yg offer nak jaga ammar waktu bbuka.tp aku yg x smpi hati..aku bg dia makan skali gak wpon sblom tu aku ade ckp x pose x bleh mkn skali.tu la jia..mase marah x ingat dunia tp lam hati ni mmg x pnh terniat pon nak marah2 diaorg

Wednesday, September 1, 2010

update puasa anak2

Posted by kemma at 1:34 AM
X lama dah..about 9 days left 4 aidilfitri..
Kakak n adik masih gigih berpose wpon c kakak akhirnya telah tinggal pose 3 hari n c adik masih bertahan dengan 1 hari tuang pose. ..xtau le smpi abis ramadhan bape yg diaorg tinggal.

Kakak tinggal pon gara2 x tahan n nangis2 pas balik sekolah, klo x bbuka alamatnya x pegi sekolah agama. So mama telah merelakan c kakak bbuka. Tapi yg bagusnya c adik lsg x kecoh nak buka...Alhamdulillah lega jugakla..klo x, ade plak episod pujuk2, takut adik pon buka pose gak. Hope xde yg tertinggal dah..:)
Bila di hujung2 ramadhan ni nak bngon sahur pon dah malas, kenangkan ank2 berpose gagahkan le sahur. bingung pk menu apa setiap hari..abis bbuka je dah pk ape nak msk buka esok:D

pic 2 bln lepas..:P

4 comments on "update puasa anak2"

LiFe KaMi on September 1, 2010 at 1:54 AM said...

wah adik bagus.. mama upah duit raya yer..hehe

kemma on September 1, 2010 at 1:56 AM said...

tu la kuat plak s ank bujang tu..x janji nak bg duit pon cuma abah dia janji belikan kereta control baru dekat dia. Mamanya x ske sbb mula2 dpt je jaga..lma2 abis d repair..mama plak naik geramm

kuntumz on September 1, 2010 at 9:18 AM said...

kema, klo kakak tak posa time berbuka dia pun join ker tak??

kemma on September 1, 2010 at 11:03 AM said...

dia sendiri dah tau x bleh buka skali, n bila dia x pose dia sendiri yg offer nak jaga ammar waktu bbuka.tp aku yg x smpi hati..aku bg dia makan skali gak wpon sblom tu aku ade ckp x pose x bleh mkn skali.tu la jia..mase marah x ingat dunia tp lam hati ni mmg x pnh terniat pon nak marah2 diaorg

 

©2009 da tru luv | by TNB