Rezeki blogging..tq 4 klik

Friday, September 24, 2010

GA Pertama by Ct Kartini

Teringin nak try bg Ammar ber-Cd ing..hope leh dpt yg free as beginning..poyo jerk :P

Join GA ini due 30 Sept,  manatau ade rezeki bleh ank kita ber CD ing pas ni
sgt mudah to join..klik sini
Pemenang akn membawa pulang cloth diaper RM45

5 comments:

mekchu said...

mekchu pun teringin.. tp tak nak beli.. nak yg FOC.. hahahaha

kemma said...

bagus2..sme arr lma dah teringin ..dapat yg FOC mmg best bangat..hehe

Mankuchai said...

nak c/d murah call me true rohimi<--membe lama ni boleh cerita harga

kemma said...

a.amy ade cite pas balik smlm..baguss tu leh buat biz on9..:))

kuntumz said...

kema, congratz..ko menang GA niii.....kemma mmg hebat dan selalu bernasib baik...tercapai gak hasrat ko utk dapt FOC bnda ni kan???

Friday, September 24, 2010

GA Pertama by Ct Kartini

Posted by kemma at 1:31 AM
Teringin nak try bg Ammar ber-Cd ing..hope leh dpt yg free as beginning..poyo jerk :P

Join GA ini due 30 Sept,  manatau ade rezeki bleh ank kita ber CD ing pas ni
sgt mudah to join..klik sini
Pemenang akn membawa pulang cloth diaper RM45

5 comments on "GA Pertama by Ct Kartini"

mekchu on September 24, 2010 at 9:56 AM said...

mekchu pun teringin.. tp tak nak beli.. nak yg FOC.. hahahaha

kemma on September 24, 2010 at 12:48 PM said...

bagus2..sme arr lma dah teringin ..dapat yg FOC mmg best bangat..hehe

Mankuchai on September 24, 2010 at 4:34 PM said...

nak c/d murah call me true rohimi<--membe lama ni boleh cerita harga

kemma on September 25, 2010 at 4:25 PM said...

a.amy ade cite pas balik smlm..baguss tu leh buat biz on9..:))

kuntumz on October 1, 2010 at 1:47 PM said...

kema, congratz..ko menang GA niii.....kemma mmg hebat dan selalu bernasib baik...tercapai gak hasrat ko utk dapt FOC bnda ni kan???

 

©2009 da tru luv | by TNB