Rezeki blogging..tq 4 klik

Monday, September 27, 2010

Selepas 19 tahun x jumpa..akhirnya dia bahagia

Hahaha..tajuk x bleh blah woiiiiiiiiiiiiiii hehe..
Ni Cerita pasai apa ekk?? Pasai Kekasih hati aku yg gathering ngn kawan2 SMVR (Sek Men Voka Rompin) ari Jumaat mlm Sabtu tu ari. Gathering pertama selepas 19 tahun x jumpa. Sempat beraya kat 3 buah umah je. Apepon aku tau  En Amy sgt ske n on planning nak buat gathering tuk yg stay kat Johor dlu exspecially Jb...credit tok Fb yg jejak kasih selama ini :))

Tapi mayb berjumpa bawa mem n askar masing2..paham2 je la kan..:D xpew2 pasni klo sempat jumpa lg plan baik2 punya yea..berbualle smpai naik lebam :P

Ni antara pic En Amy wif kawan2 sekolah dia..

bapa n anak2..tgk ank bujang aku yg kat sma besaq ngn abah dia..:D
meriah n syok tgk diaorg bbual hal dolu2
sembang x sempat habis sbb dah pukul 1 pg



3 comments:

LiFe KaMi said...

mest byk yg disembang kan..
bestnyer raya..

Kancilbiru said...

tajuk mu ini sungguh suspender tau...hehehehe

kemma said...

life kami:a'ah bbual hal mse sek..best tengok

Kb:hahaha..sje je..nak bg org teruja nak baca..nak upkn traffic yg merudum jatuh sejak cuti raya tu ari..hehe

Monday, September 27, 2010

Selepas 19 tahun x jumpa..akhirnya dia bahagia

Posted by kemma at 11:02 PM
Hahaha..tajuk x bleh blah woiiiiiiiiiiiiiii hehe..
Ni Cerita pasai apa ekk?? Pasai Kekasih hati aku yg gathering ngn kawan2 SMVR (Sek Men Voka Rompin) ari Jumaat mlm Sabtu tu ari. Gathering pertama selepas 19 tahun x jumpa. Sempat beraya kat 3 buah umah je. Apepon aku tau  En Amy sgt ske n on planning nak buat gathering tuk yg stay kat Johor dlu exspecially Jb...credit tok Fb yg jejak kasih selama ini :))

Tapi mayb berjumpa bawa mem n askar masing2..paham2 je la kan..:D xpew2 pasni klo sempat jumpa lg plan baik2 punya yea..berbualle smpai naik lebam :P

Ni antara pic En Amy wif kawan2 sekolah dia..

bapa n anak2..tgk ank bujang aku yg kat sma besaq ngn abah dia..:D
meriah n syok tgk diaorg bbual hal dolu2
sembang x sempat habis sbb dah pukul 1 pg



3 comments on "Selepas 19 tahun x jumpa..akhirnya dia bahagia"

LiFe KaMi on September 28, 2010 at 8:49 AM said...

mest byk yg disembang kan..
bestnyer raya..

Kancilbiru on September 28, 2010 at 12:19 PM said...

tajuk mu ini sungguh suspender tau...hehehehe

kemma on September 28, 2010 at 1:11 PM said...

life kami:a'ah bbual hal mse sek..best tengok

Kb:hahaha..sje je..nak bg org teruja nak baca..nak upkn traffic yg merudum jatuh sejak cuti raya tu ari..hehe

 

©2009 da tru luv | by TNB