Rezeki blogging..tq 4 klik

Monday, September 27, 2010

BILA IntanBerlian BUAT KONTEST, GAMBAR MAKAN PALING SEDAP!

Join contest ini di SINI
jemput join sebelum due 1/10/2010


Ni pic yang di pertaruhkan
mama: dasatnyee ank aku makan. (ni tengah pekena Mee Rebus Gearbox Jb mali..:))
adam: mama klo letak bulu kat tulang ni boleh gosok gigi kan??? cer korang bygkan btg berus gigi sebesau tu..huahuahua..agaknye zaman flinstone dlu berus gigi pakai tulang ke?
 Nama: Adam Razmin Bin Rohaimi
Umur : 6 Tahun


SAYA PALING SUKA ENTRI INTANBERLIAN YANG Bila naik Keretapi di India. Aku tak pernah bagitahu rahsia ni? .......... KERANA...........aku ske baca blog2 rakyat Malaysia yg kat Oversea, x kirala study  or kje. Tingin oii nak pegi n stay kat sna ..just nak merasa..tp Malaysia tetap terbaekkk kan? Aku ske post tu sbb klako dengan penggayaan cerita n aku gelak gila baca "heret dinasour"..hahahah..lawak sgt. Tapi bila part bkejar naik keretapi n sampai kna tarik tu sedih la pak..bila di mention klo la terjatuh camne plak tu..huhu..mmg survivor betoiii

2 comments:

IntanBerlian said...

terima kasih sbb join my contest.tq.

hasrul hassan said...

semoga berjaya ..

http://hasrulhassan.blogspot.com

Monday, September 27, 2010

BILA IntanBerlian BUAT KONTEST, GAMBAR MAKAN PALING SEDAP!

Posted by kemma at 1:12 AM
Join contest ini di SINI
jemput join sebelum due 1/10/2010


Ni pic yang di pertaruhkan
mama: dasatnyee ank aku makan. (ni tengah pekena Mee Rebus Gearbox Jb mali..:))
adam: mama klo letak bulu kat tulang ni boleh gosok gigi kan??? cer korang bygkan btg berus gigi sebesau tu..huahuahua..agaknye zaman flinstone dlu berus gigi pakai tulang ke?
 Nama: Adam Razmin Bin Rohaimi
Umur : 6 Tahun


SAYA PALING SUKA ENTRI INTANBERLIAN YANG Bila naik Keretapi di India. Aku tak pernah bagitahu rahsia ni? .......... KERANA...........aku ske baca blog2 rakyat Malaysia yg kat Oversea, x kirala study  or kje. Tingin oii nak pegi n stay kat sna ..just nak merasa..tp Malaysia tetap terbaekkk kan? Aku ske post tu sbb klako dengan penggayaan cerita n aku gelak gila baca "heret dinasour"..hahahah..lawak sgt. Tapi bila part bkejar naik keretapi n sampai kna tarik tu sedih la pak..bila di mention klo la terjatuh camne plak tu..huhu..mmg survivor betoiii

2 comments on "BILA IntanBerlian BUAT KONTEST, GAMBAR MAKAN PALING SEDAP!"

IntanBerlian on September 28, 2010 at 3:46 PM said...

terima kasih sbb join my contest.tq.

hasrul hassan on October 4, 2010 at 2:31 PM said...

semoga berjaya ..

http://hasrulhassan.blogspot.com

 

©2009 da tru luv | by TNB