Rezeki blogging..tq 4 klik

Friday, September 24, 2010

Cameron Highland lebih awal...

Aku penah janji dengan anak2 klo exam akhir tahun cantekkkk aku nak bawa diaorg pg petik strawberry kat cameron highland. Tapi nampaknye kna tukarla plan sebab dah terawai pegi ke cameron highland  raya ke 4 n 5 tu hari. On the way balik ke Jb kami singgah di Cameron Highland n tdo di sna 1 mlm. Tapi x kisahlah sbb awai cuti sekolah nnt aku n family , mak n sume kakak n abg aku nak buat family holiday at pangkor (acara tahunan ni)dlu dah pi tioman..so kali ni ke Pangkor plak..Insya'allah. Jadinya anak2 mesti dapat result cantekkkkk k..klo x canteeekkkk mama ada nak bagi hadiah..hahahaha buleh gitu?

Biasa2 je ke Cameron tu hari, but puas hati tgk ank2 seronok. Apalagi yg lebih menggembirakan hati ibu bapa melainkan melihat anak2nya bahagia..kan??

So ni la antara pic2 moment terindah kat Cameron Highland
best..hotel yg sgt cantik..
x sabo nak memetik ni...paling best srawberry celup coklat..maveles
my love
kakak yg xcited ....pesanan jgn gunting yg ijau..rugi mama..hahaha
klo di biarkan habis sume dia gunting..mngis abah nak bayar dekkk..hehe
sweet moment
best..sgt cantik ladang teh yg menghijau..but muka dah penat
konon2
hasil tuaian ankanda ku
strawberry yg merah termasuk dgn kuku ku..hehe..sgt yummy
love never end..ank dah 3 kna lebih romantik,,klo ank seploh berlebih lebihla lagi ye..but En amy mcm muka nak terkam org jerk..hehe
wanita ini hampir meroyan kerana terlalu geram pada sayur2 yg kat depan mata. Tapi sayur2 ni mmg maveles..seminggu aku dok masak sayur cameron yg aku borong..:P
si kecik penghibur hati
Tunai sudah janji nak petik strawberry...jgn plak pas ni adik n kakak sibuk nak petik epal mcm mama zharfan (afta tgk mama zharfan petik epal..adik n kakak meleleh ayaq liuq tgk mama zharfan geget epal kat pokok..ngeh..ngeh)  Mama n abah blm mampu nak bawak kakak n adik kat ladang epal tu..so adik n kakak  study rajin2 ..kumpul duit byk2..passstu  pegila berjalan ke negara org..jgn lupaa....bawa mama n abah skali..:P

2 comments:

maslinamansor said...

dulu masa mas pergi CH, harga 1 tray tue rm20..? Still sama ker sekarang?

kemma said...

sma..tp akk pg tempt yg kira ikut gram..

Friday, September 24, 2010

Cameron Highland lebih awal...

Posted by kemma at 12:27 AM
Aku penah janji dengan anak2 klo exam akhir tahun cantekkkk aku nak bawa diaorg pg petik strawberry kat cameron highland. Tapi nampaknye kna tukarla plan sebab dah terawai pegi ke cameron highland  raya ke 4 n 5 tu hari. On the way balik ke Jb kami singgah di Cameron Highland n tdo di sna 1 mlm. Tapi x kisahlah sbb awai cuti sekolah nnt aku n family , mak n sume kakak n abg aku nak buat family holiday at pangkor (acara tahunan ni)dlu dah pi tioman..so kali ni ke Pangkor plak..Insya'allah. Jadinya anak2 mesti dapat result cantekkkkk k..klo x canteeekkkk mama ada nak bagi hadiah..hahahaha buleh gitu?

Biasa2 je ke Cameron tu hari, but puas hati tgk ank2 seronok. Apalagi yg lebih menggembirakan hati ibu bapa melainkan melihat anak2nya bahagia..kan??

So ni la antara pic2 moment terindah kat Cameron Highland
best..hotel yg sgt cantik..
x sabo nak memetik ni...paling best srawberry celup coklat..maveles
my love
kakak yg xcited ....pesanan jgn gunting yg ijau..rugi mama..hahaha
klo di biarkan habis sume dia gunting..mngis abah nak bayar dekkk..hehe
sweet moment
best..sgt cantik ladang teh yg menghijau..but muka dah penat
konon2
hasil tuaian ankanda ku
strawberry yg merah termasuk dgn kuku ku..hehe..sgt yummy
love never end..ank dah 3 kna lebih romantik,,klo ank seploh berlebih lebihla lagi ye..but En amy mcm muka nak terkam org jerk..hehe
wanita ini hampir meroyan kerana terlalu geram pada sayur2 yg kat depan mata. Tapi sayur2 ni mmg maveles..seminggu aku dok masak sayur cameron yg aku borong..:P
si kecik penghibur hati
Tunai sudah janji nak petik strawberry...jgn plak pas ni adik n kakak sibuk nak petik epal mcm mama zharfan (afta tgk mama zharfan petik epal..adik n kakak meleleh ayaq liuq tgk mama zharfan geget epal kat pokok..ngeh..ngeh)  Mama n abah blm mampu nak bawak kakak n adik kat ladang epal tu..so adik n kakak  study rajin2 ..kumpul duit byk2..passstu  pegila berjalan ke negara org..jgn lupaa....bawa mama n abah skali..:P

2 comments on "Cameron Highland lebih awal..."

maslinamansor on September 24, 2010 at 10:10 AM said...

dulu masa mas pergi CH, harga 1 tray tue rm20..? Still sama ker sekarang?

kemma on September 24, 2010 at 12:55 PM said...

sma..tp akk pg tempt yg kira ikut gram..

 

©2009 da tru luv | by TNB