Rezeki blogging..tq 4 klik

Sunday, September 26, 2010

The makans weekend..

Tajuk x bleh blah kan??..hahaha
This weekend, 25 n 26 okt bersamaan syawal ke 16 dan 17 ramai yg buat open house.
so pe lg..x abih2 le makan
Semalam pon ade open house ...semangkuk lontong buat aku naik mengah..dah x sempat nak rasa menda lain dah.

Hari ni kul 4ptg ke kpg melayu majidee..open house again..so nextweek boleh le menimbang berat yea...pastu sibukla nak posela apela kan...so ingatla makan jgn sampai memudaratkan..kang nyesal..hehe nasihat untuk diri aku yang mudah lupa bila nampak makanan :))
pic kredit to husinhj.blogspot.com

0 comments:

Sunday, September 26, 2010

The makans weekend..

Posted by kemma at 1:07 PM
Tajuk x bleh blah kan??..hahaha
This weekend, 25 n 26 okt bersamaan syawal ke 16 dan 17 ramai yg buat open house.
so pe lg..x abih2 le makan
Semalam pon ade open house ...semangkuk lontong buat aku naik mengah..dah x sempat nak rasa menda lain dah.

Hari ni kul 4ptg ke kpg melayu majidee..open house again..so nextweek boleh le menimbang berat yea...pastu sibukla nak posela apela kan...so ingatla makan jgn sampai memudaratkan..kang nyesal..hehe nasihat untuk diri aku yang mudah lupa bila nampak makanan :))
pic kredit to husinhj.blogspot.com

0 comments on "The makans weekend.."

 

©2009 da tru luv | by TNB