Rezeki blogging..tq 4 klik

Friday, November 16, 2012

x jadi picnic..terjah puteri harbour indoor theme park

sambungan dari entry ini
lepas kecewa x dapat mandi kitaorang gerak dari Hutan bandar
lihat muka kecewa kakak yang disuruh senyum
selepas tengok kolam dibersihkan...balik la dengan hampa



Sebaik jugak x jadi mandi tau
hujan da mula turun sebaik je kitaorang naik kete
Allah dah janjikan yang lebih baik untuk kita sebenarnya

Abah cakap kita pg Apartment Perling la mandi kolam
sebelum tu kita jalan2 ke Hello Kitty Town dulu
anak2 x teruja sangat sebab lebih teruja nak mandi

Ikut Laluan ke Legoland..dari jauh dah nampak full parking both side Legoland
perghhhh..ujan x menjadi halangan okeh
so lalu je...kitaorg terus ke Indoor theme park Hello Kitty Town
niat untuk jalan2 je
klo nak main kna kumpui duit jugak
costing juga tix theme park ni

Sampai la suda..
yukss layan pic

amik ko sume pakai baju nak terjun kolam n pakai sliper jepun je..malu gakla..








Masuk shop ni pon sbb free ..haha
ok jugakla ..best jek
klo indoor park dia bahagian atas...lam 5 tingkat klo x silap
macam2 entertainment ada..tgk pada dia punya schedule je la
so untuk 1 theme park RM50
klo untuk 2 theme park RM85
so apa lagassss kumpui la duit
klo datang ke Legoland harus terjah ke Puteri Harbour Indoor Theme Park ni
klo org luar Jb harus tido di Jb baru puas hati

So next year slain kumpui duit untuk beli annual tix legoland..cecah 1K++ gak tau
termasuk lam senarai kumpul duit untuk tix hello kitty town ni
apa boleh buat askar ramai harusla harga tix cecah ribu riban...


Lepas kuar Hello Kitty town...hujannnnnnnn sangat lebattttttt
bila nak buka bekalan ni...anak2 nak makan nasi dah ni..
ajak makan KFC pon xnak..bagus tak anakkk aiiii?
haha...

Kami makan bekal dimana???
nantikan sambungan entry...panjanggggg sgt dah entry ni

1 comments:

Nad @ MamaZN said...

menarik gak hello kitty town ni :)

Friday, November 16, 2012

x jadi picnic..terjah puteri harbour indoor theme park

Posted by kemma at 12:27 PM
sambungan dari entry ini
lepas kecewa x dapat mandi kitaorang gerak dari Hutan bandar
lihat muka kecewa kakak yang disuruh senyum
selepas tengok kolam dibersihkan...balik la dengan hampa



Sebaik jugak x jadi mandi tau
hujan da mula turun sebaik je kitaorang naik kete
Allah dah janjikan yang lebih baik untuk kita sebenarnya

Abah cakap kita pg Apartment Perling la mandi kolam
sebelum tu kita jalan2 ke Hello Kitty Town dulu
anak2 x teruja sangat sebab lebih teruja nak mandi

Ikut Laluan ke Legoland..dari jauh dah nampak full parking both side Legoland
perghhhh..ujan x menjadi halangan okeh
so lalu je...kitaorg terus ke Indoor theme park Hello Kitty Town
niat untuk jalan2 je
klo nak main kna kumpui duit jugak
costing juga tix theme park ni

Sampai la suda..
yukss layan pic

amik ko sume pakai baju nak terjun kolam n pakai sliper jepun je..malu gakla..








Masuk shop ni pon sbb free ..haha
ok jugakla ..best jek
klo indoor park dia bahagian atas...lam 5 tingkat klo x silap
macam2 entertainment ada..tgk pada dia punya schedule je la
so untuk 1 theme park RM50
klo untuk 2 theme park RM85
so apa lagassss kumpui la duit
klo datang ke Legoland harus terjah ke Puteri Harbour Indoor Theme Park ni
klo org luar Jb harus tido di Jb baru puas hati

So next year slain kumpui duit untuk beli annual tix legoland..cecah 1K++ gak tau
termasuk lam senarai kumpul duit untuk tix hello kitty town ni
apa boleh buat askar ramai harusla harga tix cecah ribu riban...


Lepas kuar Hello Kitty town...hujannnnnnnn sangat lebattttttt
bila nak buka bekalan ni...anak2 nak makan nasi dah ni..
ajak makan KFC pon xnak..bagus tak anakkk aiiii?
haha...

Kami makan bekal dimana???
nantikan sambungan entry...panjanggggg sgt dah entry ni

1 comments on "x jadi picnic..terjah puteri harbour indoor theme park"

Nad @ MamaZN on November 16, 2012 at 4:04 PM said...

menarik gak hello kitty town ni :)

 

©2009 da tru luv | by TNB