Rezeki blogging..tq 4 klik

Friday, November 16, 2012

ala2 beger bako..

Bebudak ske beno beger2 ni kan
mama pon suke..hakhak
lam family kecik aku ni sorang je x bpe ske fastfood2 ni
spe lagi klo bukan en amy
sllnya dia layankan je klo pi mcD ke apa..
klo kfc dia makan ayam je..
datangla beger baru ke..resepi terbaik ke..
xdipandang

Anak2 ni 1 hal klo beli beger kan
sayang betul ngan daging bege tu
sanggup makan roti dulu simpan daging utk makan kemudian
thats y mama kekadang masak daging beger je
malas nak masak ngn roti..diorg kekadang letak tepi je roti tu..
sayanggg rezeki kan..n aku mmg x penah suka anak2 membazir makanan camtu

Depa dok teliuq sgt bege bako
tp mama n abah lom sempat survey lagi beger bako sekitar Jb ni
so kita wat sendiri je la anak2 oiii
korang nak bpe keping daginggg..
mama wat smpi korang xleh nak telan ye....
haha..cam geram je mama tu??
x aihhhhhh
nak bg depa puas makan la..

So beli daging beger ramly..sepatutnya mama wat sndri guna daging cincang skali abah pg beli daging beger..bedal je la
so malam nya 
mama mulakan operasi kedai bege bako mama..
huahuahua

ini hasilnya
3 lapis okeh..ngn telur n cheese..ammar pon skali tp xde sos mayonis je lebih

ni mama punya...salad n tomato banyak gilos..makan abis berterabur..haha

Kebetulan ada lidi...lidi balance cucuk paru sambal jual masa bulan puasa tu..
so sesaje la cucuk
menarik bukan???
haha..en amy gelak je tgk bini dia over ..kihkih

0 comments:

Friday, November 16, 2012

ala2 beger bako..

Posted by kemma at 10:59 AM
Bebudak ske beno beger2 ni kan
mama pon suke..hakhak
lam family kecik aku ni sorang je x bpe ske fastfood2 ni
spe lagi klo bukan en amy
sllnya dia layankan je klo pi mcD ke apa..
klo kfc dia makan ayam je..
datangla beger baru ke..resepi terbaik ke..
xdipandang

Anak2 ni 1 hal klo beli beger kan
sayang betul ngan daging bege tu
sanggup makan roti dulu simpan daging utk makan kemudian
thats y mama kekadang masak daging beger je
malas nak masak ngn roti..diorg kekadang letak tepi je roti tu..
sayanggg rezeki kan..n aku mmg x penah suka anak2 membazir makanan camtu

Depa dok teliuq sgt bege bako
tp mama n abah lom sempat survey lagi beger bako sekitar Jb ni
so kita wat sendiri je la anak2 oiii
korang nak bpe keping daginggg..
mama wat smpi korang xleh nak telan ye....
haha..cam geram je mama tu??
x aihhhhhh
nak bg depa puas makan la..

So beli daging beger ramly..sepatutnya mama wat sndri guna daging cincang skali abah pg beli daging beger..bedal je la
so malam nya 
mama mulakan operasi kedai bege bako mama..
huahuahua

ini hasilnya
3 lapis okeh..ngn telur n cheese..ammar pon skali tp xde sos mayonis je lebih

ni mama punya...salad n tomato banyak gilos..makan abis berterabur..haha

Kebetulan ada lidi...lidi balance cucuk paru sambal jual masa bulan puasa tu..
so sesaje la cucuk
menarik bukan???
haha..en amy gelak je tgk bini dia over ..kihkih

0 comments on "ala2 beger bako.."

 

©2009 da tru luv | by TNB