Rezeki blogging..tq 4 klik

Friday, November 30, 2012

Dunia baru saya

Lama rasanya menyepi
dah kurang sikit masa berceloteh cerita tentang anak2..banyak nk cerita n banyak pic nak share sebenarnya
seperti rutin biasa fully hwife yang lain
cuma yang membezakan bagaimana kita menangani karenah n ragam anak2 yang berubah setiap hari
time diaorang membesar
masing2 ada ragamnya kan.. :)

Sebenarnya x pernah terlintas untuk terjun di dunia baru saya ni
just kerana jatuh cinta sejak kenal n menggunakan Mary Kay
5tahun saya menggunakan produk yang merosakkan kulit..tanpa rasa bersalah
5 tahun saya tenyeh produk yang ada bahan seperti bahan dalam pencuci lantai
errrr...abis rosak n nipis kulit
tp boleh perasan kulit cantik ekk masa tu..  :(

Mula2 saya just pakai n after 8 bulan saya decide jadi ahli
demi nak dpt gift yang best2..hehe
so after beli untuk diri sendiri..untuk kakak
untuk kawan dan saya decide untuk ke Kelas ESRS
yg mengiktiraf saya as Independant beauty consultant Mary Kay
dengan niat 1 je
best sgt kalau dapat share sesuatu yang baik n buatkan orang lain gembira
n dpt tolong solve their problem
n sekaligus buat kulit diorang sihat dan cantik

Inilah dunia baru saya sekarang
n insya'allah ada projek sampingan lain jugak selain Mary Kay
Semoga Allah memudahkan segala apa yang dirancangkan..amin

Pic dr oven ..Skincare Class at Pejabat SUK Negeri...





1 comments:

Cornelia Waldorf said...

Will you click on my heartbeat ads at my blog?
http://blalalableh.blogspot.com

Friday, November 30, 2012

Dunia baru saya

Posted by kemma at 11:37 PM
Lama rasanya menyepi
dah kurang sikit masa berceloteh cerita tentang anak2..banyak nk cerita n banyak pic nak share sebenarnya
seperti rutin biasa fully hwife yang lain
cuma yang membezakan bagaimana kita menangani karenah n ragam anak2 yang berubah setiap hari
time diaorang membesar
masing2 ada ragamnya kan.. :)

Sebenarnya x pernah terlintas untuk terjun di dunia baru saya ni
just kerana jatuh cinta sejak kenal n menggunakan Mary Kay
5tahun saya menggunakan produk yang merosakkan kulit..tanpa rasa bersalah
5 tahun saya tenyeh produk yang ada bahan seperti bahan dalam pencuci lantai
errrr...abis rosak n nipis kulit
tp boleh perasan kulit cantik ekk masa tu..  :(

Mula2 saya just pakai n after 8 bulan saya decide jadi ahli
demi nak dpt gift yang best2..hehe
so after beli untuk diri sendiri..untuk kakak
untuk kawan dan saya decide untuk ke Kelas ESRS
yg mengiktiraf saya as Independant beauty consultant Mary Kay
dengan niat 1 je
best sgt kalau dapat share sesuatu yang baik n buatkan orang lain gembira
n dpt tolong solve their problem
n sekaligus buat kulit diorang sihat dan cantik

Inilah dunia baru saya sekarang
n insya'allah ada projek sampingan lain jugak selain Mary Kay
Semoga Allah memudahkan segala apa yang dirancangkan..amin

Pic dr oven ..Skincare Class at Pejabat SUK Negeri...





1 comments on "Dunia baru saya"

Cornelia Waldorf on December 5, 2012 at 4:51 AM said...

Will you click on my heartbeat ads at my blog?
http://blalalableh.blogspot.com

 

©2009 da tru luv | by TNB