Rezeki blogging..tq 4 klik

Monday, October 1, 2012

Selamat Datang Oktober

Dan dan ingat drama miss octopus kat TV3 tu kannn..
nama oktober panggil ber..kihkih

Da di bulan Oktober kita
2 bulan lagi dah ujung tahun...oh..masa yg berlalu tu terlalu pantas sampai tahun2 yg silih berganti tu tak terasa beside goals tahun2 lepas pon lom capai..cettt..


Starting wif my chomeiii nephew ari ni berangkat ke Cairo 
amik dentistry
Najwa ni anak kedua kak long ...last  weeks anak sulung kaklong  c Miera da konvo kat USM ..kira da selamat da sorang 
Now kak long. abg long n my mom otw hantar najwa ke KLIA  
sob sob terasa hiba macam nk berjauhan dengan anak sendiri
walaupon kitaorg sll raya je jumpa but terasa sangat saat2 nak berpisah ngn dia ni..
Anyway semoga Wa berjaya lam study n yg penting jaga diri baik2..
comei kan dia...aku pon banyak jaga dia time cuti sekolah.....sangat comeiiii

anak sedara ku yg da beso  dah sme beso dah kita ye..hehe


Oktober juga bulan istimewa dalam family kecik kami
my ensom boy yang lahir 2 oktober 2009
My Ammar Mierza..
will turn to 3 years old tomorrow
he wish nak cake kereta..tp cam x sempat nak order....
so mayb jugak just bl kek angry bird yg dia pon cakap ok klo xde kek kereta..
budak2 skung kan kecik2 pon da andai..


Sampai sini dulu
esok sambung cerita baru klo rajin..:)

0 comments:

Monday, October 1, 2012

Selamat Datang Oktober

Posted by kemma at 8:36 AM
Dan dan ingat drama miss octopus kat TV3 tu kannn..
nama oktober panggil ber..kihkih

Da di bulan Oktober kita
2 bulan lagi dah ujung tahun...oh..masa yg berlalu tu terlalu pantas sampai tahun2 yg silih berganti tu tak terasa beside goals tahun2 lepas pon lom capai..cettt..


Starting wif my chomeiii nephew ari ni berangkat ke Cairo 
amik dentistry
Najwa ni anak kedua kak long ...last  weeks anak sulung kaklong  c Miera da konvo kat USM ..kira da selamat da sorang 
Now kak long. abg long n my mom otw hantar najwa ke KLIA  
sob sob terasa hiba macam nk berjauhan dengan anak sendiri
walaupon kitaorg sll raya je jumpa but terasa sangat saat2 nak berpisah ngn dia ni..
Anyway semoga Wa berjaya lam study n yg penting jaga diri baik2..
comei kan dia...aku pon banyak jaga dia time cuti sekolah.....sangat comeiiii

anak sedara ku yg da beso  dah sme beso dah kita ye..hehe


Oktober juga bulan istimewa dalam family kecik kami
my ensom boy yang lahir 2 oktober 2009
My Ammar Mierza..
will turn to 3 years old tomorrow
he wish nak cake kereta..tp cam x sempat nak order....
so mayb jugak just bl kek angry bird yg dia pon cakap ok klo xde kek kereta..
budak2 skung kan kecik2 pon da andai..


Sampai sini dulu
esok sambung cerita baru klo rajin..:)

0 comments on "Selamat Datang Oktober"

 

©2009 da tru luv | by TNB