Rezeki blogging..tq 4 klik

Friday, April 13, 2012

sesekali join karnival radio...psssttt nak jumpa boboiboy

Salam jumaat
cerita pon da basi..huhu
tapi nak citer gak..kihkih
1st April tu hari sje bawa anak2 join colouring contest kat Karnival Mahabbah under IKIM FM (stesen radio). Korang selalu ke dengar channel ni?
aku ni dengar radio time dalam kete je...hehe

Sebab musabab yang memanggil kitaorang pegi tu sebab nampak pic boboiboy kat banner 
so ingat team boboiboy adala..
tapi bila dah sampat kat tapak karnival...rupanya hanya maskot..kuikui
aku cakap kat en Amy klo camtu sesapa je la boleh jadi boboiboy..haha
sebab mulanya kitaorang ingat team yang macam Upin Ipin yang kitaorang pernah join kat Persada
event tu memang best, nak2 plak tapak event pon selesa.

So dalam kul 8.00 pagi kitaorang da gerak dr rumah
sebab kakak n adam nak masuk mewarna
mulanya plan nak  bekfest dlu tapi cam x sempat
sesampai je tapak karnival kat Bandar Dato Onn..terus pegi mendaftar
disebabkan contest tu start 9.20 pg so kitaorang pegi cari gerai makan
kira lam tu jugakla..
serius sarapan pagi yang xde bintang...xtaula orang tu baru pertama kali meniaga ke apa...
memang out..

Seronok dapat buat aktiviti dengan anak2 time hujung minggu
almaklumla en Amy kan keje x tentu masa
bila dapat sume buat aktiviti same2 tu rase happy sangat
Ameer pon sangat behave walaupon cuaca panas..
layan pic jela ye...
opsss lupa...mase ammar nampak maskot boboiboy tu kuar senyumnye sampai ke telinga..siap lambai2 lagi

behave tau bam2 kakak ni

tido je..abang ammar pon good

colouring baru nak start

bam2

ammar yang senyum je nampak boboiboy

suwitt je senyuman abang ammar


sonok dapat tengok boboi boy


Dalam pukul 12tengahari after pengumuman pemenang colouring contest
kitaorang pon gerak balik umah...kakak adik x menang pon..tp okla sonok join
yang bestnya..ada kenduri kawin....so balik terus pergi kenduri n balik umah...
hehe
hari tu mama off masak.

0 comments:

Friday, April 13, 2012

sesekali join karnival radio...psssttt nak jumpa boboiboy

Posted by kemma at 8:04 AM
Salam jumaat
cerita pon da basi..huhu
tapi nak citer gak..kihkih
1st April tu hari sje bawa anak2 join colouring contest kat Karnival Mahabbah under IKIM FM (stesen radio). Korang selalu ke dengar channel ni?
aku ni dengar radio time dalam kete je...hehe

Sebab musabab yang memanggil kitaorang pegi tu sebab nampak pic boboiboy kat banner 
so ingat team boboiboy adala..
tapi bila dah sampat kat tapak karnival...rupanya hanya maskot..kuikui
aku cakap kat en Amy klo camtu sesapa je la boleh jadi boboiboy..haha
sebab mulanya kitaorang ingat team yang macam Upin Ipin yang kitaorang pernah join kat Persada
event tu memang best, nak2 plak tapak event pon selesa.

So dalam kul 8.00 pagi kitaorang da gerak dr rumah
sebab kakak n adam nak masuk mewarna
mulanya plan nak  bekfest dlu tapi cam x sempat
sesampai je tapak karnival kat Bandar Dato Onn..terus pegi mendaftar
disebabkan contest tu start 9.20 pg so kitaorang pegi cari gerai makan
kira lam tu jugakla..
serius sarapan pagi yang xde bintang...xtaula orang tu baru pertama kali meniaga ke apa...
memang out..

Seronok dapat buat aktiviti dengan anak2 time hujung minggu
almaklumla en Amy kan keje x tentu masa
bila dapat sume buat aktiviti same2 tu rase happy sangat
Ameer pon sangat behave walaupon cuaca panas..
layan pic jela ye...
opsss lupa...mase ammar nampak maskot boboiboy tu kuar senyumnye sampai ke telinga..siap lambai2 lagi

behave tau bam2 kakak ni

tido je..abang ammar pon good

colouring baru nak start

bam2

ammar yang senyum je nampak boboiboy

suwitt je senyuman abang ammar


sonok dapat tengok boboi boy


Dalam pukul 12tengahari after pengumuman pemenang colouring contest
kitaorang pon gerak balik umah...kakak adik x menang pon..tp okla sonok join
yang bestnya..ada kenduri kawin....so balik terus pergi kenduri n balik umah...
hehe
hari tu mama off masak.

0 comments on "sesekali join karnival radio...psssttt nak jumpa boboiboy"

 

©2009 da tru luv | by TNB