Rezeki blogging..tq 4 klik

Monday, April 16, 2012

jenis yang sayang gila harta di kira kedekut ke?korang camtu gak tak?

Salam Hari isnin


Sekejap je masa berlalu ye
seminggu2 tu sat je dah sampai jumaat.....

Korang jenis sayang @ simpan tak barang2 lama korang?
Cam aku..yang mana aku rasa value sangat..x kira kecik ke besar..lagi satu value bukan dari segi harga je ..tp dr memory2 yang lepas2 tu....memang aku simpan
Antara yang aku simpan lagi, Kamus mase sekolah menengah...mase form 5 aku beli..sampai skung still ok..aku bagi kat kakak...sayang tau..aku asik pesan je jaga elok2
tapi mayb jugak orang akan cakap aku kedekut..lantakla
sebab kalau beli pon isi kamus tu tetap yang sama gak kan..hihi...boleh je nak beli..tapi bagi je pakai yang tu dulu sampai mahir.
tapi orang lain @ anak2 mayb xkan jaga sama cam yang kita jaga beside kakak pon baru 9 tahun..mayb xde value pada kakak tapi aku still cite inila kamus yang mama guna masa sek menengah...dah 14 tahun berlalu...

Ini kamus saya (cam tajuk karangan la plak)
kamus 1998

Selain dari tu aku still simpan purse yang en amy bagi mse kitaorang bercinta 11 tahun lepas
purse Bonia... (pic x amik sbb simpan lam kotak atas gobok) sayang bangat
sebab mase dia bagi tu aku still study
manela nak mampu beli purse mahal2
Then en amy da ganti baru(xdela baru tahun 2008..haha lama dah).....haha
dia hadiahkan aku purse Elle  harga lam RM300++ ..tp beli masa diskaun..hihi
dapat le RM250++..bila orang yang hadiahkan lagila sayannnnng
da nampak buruk pon ekk ..da 4 tahun..tp condition masih cantikkk

Selain dari baju2 yang kita simpan ..toys anak2 pon sll mak2 simpan (orang yang x de duit  cam aku la kot...kalo jenis orang berduit mayb beli baru je)
Semalam da kuarkan semula mainan kakak turun ke Adam ..pas 5 tahun turun ke Ammar ..pas 2 tahun turun ke Ameer...seppp duit abah kan!!

now da xde pattern gini rasenye..huhu..9 tahun lepas aku beli kat Mines Sri Kembangan...mse tu study lagi kat UPM..huhu

 Korang pon rasenya still masih simpan barang2 yang da belas2 tahun kan.....

0 comments:

Monday, April 16, 2012

jenis yang sayang gila harta di kira kedekut ke?korang camtu gak tak?

Posted by kemma at 8:23 AM
Salam Hari isnin


Sekejap je masa berlalu ye
seminggu2 tu sat je dah sampai jumaat.....

Korang jenis sayang @ simpan tak barang2 lama korang?
Cam aku..yang mana aku rasa value sangat..x kira kecik ke besar..lagi satu value bukan dari segi harga je ..tp dr memory2 yang lepas2 tu....memang aku simpan
Antara yang aku simpan lagi, Kamus mase sekolah menengah...mase form 5 aku beli..sampai skung still ok..aku bagi kat kakak...sayang tau..aku asik pesan je jaga elok2
tapi mayb jugak orang akan cakap aku kedekut..lantakla
sebab kalau beli pon isi kamus tu tetap yang sama gak kan..hihi...boleh je nak beli..tapi bagi je pakai yang tu dulu sampai mahir.
tapi orang lain @ anak2 mayb xkan jaga sama cam yang kita jaga beside kakak pon baru 9 tahun..mayb xde value pada kakak tapi aku still cite inila kamus yang mama guna masa sek menengah...dah 14 tahun berlalu...

Ini kamus saya (cam tajuk karangan la plak)
kamus 1998

Selain dari tu aku still simpan purse yang en amy bagi mse kitaorang bercinta 11 tahun lepas
purse Bonia... (pic x amik sbb simpan lam kotak atas gobok) sayang bangat
sebab mase dia bagi tu aku still study
manela nak mampu beli purse mahal2
Then en amy da ganti baru(xdela baru tahun 2008..haha lama dah).....haha
dia hadiahkan aku purse Elle  harga lam RM300++ ..tp beli masa diskaun..hihi
dapat le RM250++..bila orang yang hadiahkan lagila sayannnnng
da nampak buruk pon ekk ..da 4 tahun..tp condition masih cantikkk

Selain dari baju2 yang kita simpan ..toys anak2 pon sll mak2 simpan (orang yang x de duit  cam aku la kot...kalo jenis orang berduit mayb beli baru je)
Semalam da kuarkan semula mainan kakak turun ke Adam ..pas 5 tahun turun ke Ammar ..pas 2 tahun turun ke Ameer...seppp duit abah kan!!

now da xde pattern gini rasenye..huhu..9 tahun lepas aku beli kat Mines Sri Kembangan...mse tu study lagi kat UPM..huhu

 Korang pon rasenya still masih simpan barang2 yang da belas2 tahun kan.....

0 comments on "jenis yang sayang gila harta di kira kedekut ke?korang camtu gak tak?"

 

©2009 da tru luv | by TNB