Rezeki blogging..tq 4 klik

Tuesday, April 10, 2012

masalah pepijat...korang penah tak?

Siyes ni masalah yang buat aku pening
1st time aku kenal serangga pijat ni
walaupon familiar degan nama pijat..rupa pijat ni aku x kenal

Sebelum ni kakak selalu mengadu gatal2
so aku bajet kena gigit nyamuk..walaupon every week tukar cadar n sarung bantal memang aku x perasan kelainan yang berlaku
so aku bajet bilik kakak ada nyamuk
so setiap malam pasangkan ubat nyamuk elektrik n spray
sumtime ade jugakla bintik cam kna gigit nyamuk

Sabtu lepas mse tukar cadar n sarung bantal
aku ni pelik la..nape ada bintik2 itam kat bantal n cadar
sekali aku terkejut kat ujung2 bantal yang ada lipatan tu ada lipas kecik2
banyak jugakla
aku cepat2 pegi jemur
aku bajet anak lipas..tapi hati x sedap jugak..lam fikiran dok pk entah2 tu pijat
sekali aku gugel....hoho
betul!!!!!tu pijat yang dok isap darah anak dara aku....eiiiiiii gerammm
runsing kepala aku
trauma pon ada..takut dia serang anak2 kecik ku..
ye la klo ameer yang kena dia x tau nak cakap..kesian kan..

Macam2 petua dapat dr FB bila aku letak status sal pijat ni
antaranya
 bakarrr je..n beli baru
kihkih...sayang gak tu..tilam baru lagi n tebal..
so kna guna cara lain
jiran aku cakap letak ubat gegat pon boleh
so sekarang ni bilik kakak bau ubat gegat gila2
buat sementara ni kakak tido kat toto depan tv..hihi

Korang penah tak hadapi masalah ni???


pijat yang jahattt


4 comments:

eima said...

jemur kot ..... tak pun sembur je ricset kat tilam bantai tu ....

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Kemma...K.atie xpernah dpt masalah pepijat nie.
harap2 lps ni si kakak blh tido ngan lena bila masalah pepijat ni hilang ya...
Syiannya...

Haz said...

http://m.facebook.com/pages/Spider-Team-Pest-Management/429990900410848?id=429990900410848&_rdr

Qaiza said...

Ada masalah pepijat, boleh layari
http://qaizashop.blogspot.com/2013/06/masalah-pepijat-di-rumah.html.
Produk ini amat berkesan...

Tuesday, April 10, 2012

masalah pepijat...korang penah tak?

Posted by kemma at 7:26 AM
Siyes ni masalah yang buat aku pening
1st time aku kenal serangga pijat ni
walaupon familiar degan nama pijat..rupa pijat ni aku x kenal

Sebelum ni kakak selalu mengadu gatal2
so aku bajet kena gigit nyamuk..walaupon every week tukar cadar n sarung bantal memang aku x perasan kelainan yang berlaku
so aku bajet bilik kakak ada nyamuk
so setiap malam pasangkan ubat nyamuk elektrik n spray
sumtime ade jugakla bintik cam kna gigit nyamuk

Sabtu lepas mse tukar cadar n sarung bantal
aku ni pelik la..nape ada bintik2 itam kat bantal n cadar
sekali aku terkejut kat ujung2 bantal yang ada lipatan tu ada lipas kecik2
banyak jugakla
aku cepat2 pegi jemur
aku bajet anak lipas..tapi hati x sedap jugak..lam fikiran dok pk entah2 tu pijat
sekali aku gugel....hoho
betul!!!!!tu pijat yang dok isap darah anak dara aku....eiiiiiii gerammm
runsing kepala aku
trauma pon ada..takut dia serang anak2 kecik ku..
ye la klo ameer yang kena dia x tau nak cakap..kesian kan..

Macam2 petua dapat dr FB bila aku letak status sal pijat ni
antaranya
 bakarrr je..n beli baru
kihkih...sayang gak tu..tilam baru lagi n tebal..
so kna guna cara lain
jiran aku cakap letak ubat gegat pon boleh
so sekarang ni bilik kakak bau ubat gegat gila2
buat sementara ni kakak tido kat toto depan tv..hihi

Korang penah tak hadapi masalah ni???


pijat yang jahattt


4 comments on "masalah pepijat...korang penah tak?"

eima on April 10, 2012 at 10:00 AM said...

jemur kot ..... tak pun sembur je ricset kat tilam bantai tu ....

♥♥azatiesayang ♥♥ on April 10, 2012 at 11:51 AM said...

salam Kemma...K.atie xpernah dpt masalah pepijat nie.
harap2 lps ni si kakak blh tido ngan lena bila masalah pepijat ni hilang ya...
Syiannya...

Haz on February 26, 2013 at 2:46 AM said...

http://m.facebook.com/pages/Spider-Team-Pest-Management/429990900410848?id=429990900410848&_rdr

Qaiza on June 30, 2013 at 5:46 PM said...

Ada masalah pepijat, boleh layari
http://qaizashop.blogspot.com/2013/06/masalah-pepijat-di-rumah.html.
Produk ini amat berkesan...

 

©2009 da tru luv | by TNB