Rezeki blogging..tq 4 klik

Sunday, April 1, 2012

April yang indahh

April Fool!!!!!!!!

April fool la sangat....kuikui
April menjelang sudah
sekejap je kan masa berlalu...tup tap tup tap..da masuk april

Apa yang manis n indah di bulan April bagi anda??
Hari lahir Kakak, diri sendiri n Adam..
berkongsi bulan yang sama = abah kata save duit wat serentak...
tak jugak la 
sebab anak2 da request ikut kehendak masing2
samaada..nak wat party kecil kat umah...or part kecil kat kelas..or bawa pi makan n jalan2

Tepat 5/4/2012...kakak da genap 9 tahun
24/4/2012....mama da menginjak ke 31 tahun....tua da..ank pon da 4..alhamdulilah rezeki dari Allah
29/4/2012...Adam cukup 8 tahun

Skung ni mood nak menyimpan duit ..kira skung dah build 1 tabung untuk holiday..tapi sllu je over expenses..kuangkuang
mode penyimpanan?...ikut berapa yang ada...kihkih
On plan nak bawa ank2 pergi bercuti..mayb on Jun /Dec..cuti sekolah mse tu (dalam malaysia je ponn)

Happy sunday. n april 1st day...april fool


 

0 comments:

Sunday, April 1, 2012

April yang indahh

Posted by kemma at 12:47 AM
April Fool!!!!!!!!

April fool la sangat....kuikui
April menjelang sudah
sekejap je kan masa berlalu...tup tap tup tap..da masuk april

Apa yang manis n indah di bulan April bagi anda??
Hari lahir Kakak, diri sendiri n Adam..
berkongsi bulan yang sama = abah kata save duit wat serentak...
tak jugak la 
sebab anak2 da request ikut kehendak masing2
samaada..nak wat party kecil kat umah...or part kecil kat kelas..or bawa pi makan n jalan2

Tepat 5/4/2012...kakak da genap 9 tahun
24/4/2012....mama da menginjak ke 31 tahun....tua da..ank pon da 4..alhamdulilah rezeki dari Allah
29/4/2012...Adam cukup 8 tahun

Skung ni mood nak menyimpan duit ..kira skung dah build 1 tabung untuk holiday..tapi sllu je over expenses..kuangkuang
mode penyimpanan?...ikut berapa yang ada...kihkih
On plan nak bawa ank2 pergi bercuti..mayb on Jun /Dec..cuti sekolah mse tu (dalam malaysia je ponn)

Happy sunday. n april 1st day...april fool


 

0 comments on "April yang indahh"

 

©2009 da tru luv | by TNB