Rezeki blogging..tq 4 klik

Friday, December 10, 2010

TANPA TAJUK

x payah letak tajuk bleh???? blom pnh entry aku xde tajuk kan..so hari ni buat entry tanpa tajuk..hehe
Aku tengah migrain ni..huhu sgtla sakit sampai ke rahang...x tau la pesyen apa punya migrain sampai buat aku sentapp..
Klo nak ilang opkos kne amik Panadol n tito...xde mood nak tido:((. Bila pk2 pasai apa aku rase cam serabut sangat..walaupon xde la menda apa sangat yang aku pk..rooopanya baru aku ingat yang bulan dah hampir mengambang...siyessssss ni la masalah aku..sakit kepala yang overdose setiap kali mau mengambangkan diri..haha..ayat orang sawan..lantakla..sje nak lepaskan kat sini..biaq ilang migrain ni.

Dah lama x cite pasal ank2 kan???besala cuti sekolah ni...hari2 aku buat kelas latihan vokal..fening betuila..sat diaorang baik..sat bergaduh..kekadang hal secoet bergaduh punyala teruk...pening kepala. Bila time tusyen(akula cikgunya tu)..hehe ..Ammar plak mengaco..adoiii..klo malam mmg xleh lsg nak mngajar...mmg dia amuk abis-abisan. So malam just ajar kakak n adik mengaji je..tu pon tggu Ammar tido...kdg2 kul 10 mlm baru nak mngaji..hehe:))

AMMAR????nampak je kuruss..lasaknya..masya'Allah. Klo nak pakaikan baju pas mandi..jgnle lepaskan..better terus pegang samapai siap sikat rambut..klo terlepas abisla jenuh nak menangkap...dia lari n buat acah2..adoiii. Plak tu si kecik tu pon dah pandai menjerit skung..klo kakak dia marah..dia pon dah pandai marah balik..lawak. Klo dia nak kan perhatian mse kitaorang tgk tv..abisla tv tu ditekan tekannya..menjerit jerit kakak n abang dia marah..syokla dia..memang buat lagi la jawabnya. Yang palingg comell...bila kita arahkan buat apa2 dia faham n buat...comel sgtt..terutamanya suh amik towel n lap hingus...hihi comel gila..then dia pg amik shoes n pakai..1 tahun 2 bulan dia dah cerdik n sangat la klakar. Tapi still xnak dekat orang yang x biasa dengan dia...nak wat cmne pon xtaula..:D

Okla..dah malas dah nak type..nak join contest/GA tapi mood ke laut...geram jerla tgk contest/ GA yang best2:))

1 comments:

lisa said...

aku join kelas vokal bley???ehehhe

Friday, December 10, 2010

TANPA TAJUK

Posted by kemma at 2:49 AM
x payah letak tajuk bleh???? blom pnh entry aku xde tajuk kan..so hari ni buat entry tanpa tajuk..hehe
Aku tengah migrain ni..huhu sgtla sakit sampai ke rahang...x tau la pesyen apa punya migrain sampai buat aku sentapp..
Klo nak ilang opkos kne amik Panadol n tito...xde mood nak tido:((. Bila pk2 pasai apa aku rase cam serabut sangat..walaupon xde la menda apa sangat yang aku pk..rooopanya baru aku ingat yang bulan dah hampir mengambang...siyessssss ni la masalah aku..sakit kepala yang overdose setiap kali mau mengambangkan diri..haha..ayat orang sawan..lantakla..sje nak lepaskan kat sini..biaq ilang migrain ni.

Dah lama x cite pasal ank2 kan???besala cuti sekolah ni...hari2 aku buat kelas latihan vokal..fening betuila..sat diaorang baik..sat bergaduh..kekadang hal secoet bergaduh punyala teruk...pening kepala. Bila time tusyen(akula cikgunya tu)..hehe ..Ammar plak mengaco..adoiii..klo malam mmg xleh lsg nak mngajar...mmg dia amuk abis-abisan. So malam just ajar kakak n adik mengaji je..tu pon tggu Ammar tido...kdg2 kul 10 mlm baru nak mngaji..hehe:))

AMMAR????nampak je kuruss..lasaknya..masya'Allah. Klo nak pakaikan baju pas mandi..jgnle lepaskan..better terus pegang samapai siap sikat rambut..klo terlepas abisla jenuh nak menangkap...dia lari n buat acah2..adoiii. Plak tu si kecik tu pon dah pandai menjerit skung..klo kakak dia marah..dia pon dah pandai marah balik..lawak. Klo dia nak kan perhatian mse kitaorang tgk tv..abisla tv tu ditekan tekannya..menjerit jerit kakak n abang dia marah..syokla dia..memang buat lagi la jawabnya. Yang palingg comell...bila kita arahkan buat apa2 dia faham n buat...comel sgtt..terutamanya suh amik towel n lap hingus...hihi comel gila..then dia pg amik shoes n pakai..1 tahun 2 bulan dia dah cerdik n sangat la klakar. Tapi still xnak dekat orang yang x biasa dengan dia...nak wat cmne pon xtaula..:D

Okla..dah malas dah nak type..nak join contest/GA tapi mood ke laut...geram jerla tgk contest/ GA yang best2:))

1 comments on "TANPA TAJUK"

lisa on December 10, 2010 at 5:34 PM said...

aku join kelas vokal bley???ehehhe

 

©2009 da tru luv | by TNB