Rezeki blogging..tq 4 klik

Monday, December 13, 2010

korang ske x telur pindang???

Salam isnin sume..

Minggu ni mayb akan bz skit coz nak uruskan hal2 berkaitan sekolah ank2..pendaftaran sek.agama utk adam, pembayaran yuran n etc. Plak tu rabu nak pi amik stok...hehe..yang ni part paling best coz last week x pegi amik stock..rindu pon ade. Pas ni dah decide sebulan 2 kali je amik stock berbanding before this amik setiap minggu. Jimat skit duit tol n minyak..walaupon sebenarnya sgt suka pegi..almaklumla soping ..ppuan mna x ske kan??

Semalam pegi kenduri kat umah ...perkahwinan 3 serentak. 3 adik beradik pompuan..so dapatla telur pindang as usual. Ske tak korang ngn telur pindang???aku rse johor je sllu buat telur pindang tuk majlis kawen kot...tempat lain ade tak? Aku x berapa minatla telur pindang ni...kadang2 bau rempah yang kuat, bau cam telur busuk pon ade. Dulu anak2 aku xmo makan sbb diaorang kata busuk. Tapi skung ni dah besar..dah biasa...makan je.

credit mr google...telur pindang

2 comments:

kuntumz said...

kema, aku tak penah makn telur pindang dan tak teringin pun nak makn..sbb baunya dan warnayna kulitnya yg tak menarik

Huzn said...

aku x ingt la penah mkn ke tak...teringin la nak rasa...tp masa aku kawen dulu, kenduri sebelah laki,diorg ade buat telur nih(plannernye org melaka),tp dgr citer...org tak makan pun...org perak mana biase...

Monday, December 13, 2010

korang ske x telur pindang???

Posted by kemma at 4:42 AM
Salam isnin sume..

Minggu ni mayb akan bz skit coz nak uruskan hal2 berkaitan sekolah ank2..pendaftaran sek.agama utk adam, pembayaran yuran n etc. Plak tu rabu nak pi amik stok...hehe..yang ni part paling best coz last week x pegi amik stock..rindu pon ade. Pas ni dah decide sebulan 2 kali je amik stock berbanding before this amik setiap minggu. Jimat skit duit tol n minyak..walaupon sebenarnya sgt suka pegi..almaklumla soping ..ppuan mna x ske kan??

Semalam pegi kenduri kat umah ...perkahwinan 3 serentak. 3 adik beradik pompuan..so dapatla telur pindang as usual. Ske tak korang ngn telur pindang???aku rse johor je sllu buat telur pindang tuk majlis kawen kot...tempat lain ade tak? Aku x berapa minatla telur pindang ni...kadang2 bau rempah yang kuat, bau cam telur busuk pon ade. Dulu anak2 aku xmo makan sbb diaorang kata busuk. Tapi skung ni dah besar..dah biasa...makan je.

credit mr google...telur pindang

2 comments on "korang ske x telur pindang???"

kuntumz on December 13, 2010 at 10:36 AM said...

kema, aku tak penah makn telur pindang dan tak teringin pun nak makn..sbb baunya dan warnayna kulitnya yg tak menarik

Huzn on December 13, 2010 at 3:37 PM said...

aku x ingt la penah mkn ke tak...teringin la nak rasa...tp masa aku kawen dulu, kenduri sebelah laki,diorg ade buat telur nih(plannernye org melaka),tp dgr citer...org tak makan pun...org perak mana biase...

 

©2009 da tru luv | by TNB