Rezeki blogging..tq 4 klik

Friday, December 3, 2010

cerita blouse dulu yea...

Minggu ni memang agak bz coz selasa baru balik ke jb dari kampung halaman..best sgt dapat cuti2 ngn my mom sis n bro..mayb next year plan nak ke sabah or negeri pantai timur..

Today besday my mom yang ke 70, smoga mak senantiasa sihat, panjang umor, dijauhkan dari bahaya dan sentiasa dilindungi oleh Allah SWT..mak sayang kat mak tiada gantinya..huhu...ari ni juga Ammar genap 1 tahun 2 bulan..so comei n bijak dia sekarang..geramsss. Sampai je Jb , rabu pegi amik stok blouse...sampai je rumah cbuk mensnap pic blouse n letak kat Fb..alhamdulillah blouse kali ni hot2 sumenya. Semalam rse rindu nak manja2 ngn belog ksayangan guwess ni..tp baru nak taip entry n nak letak pic..x pasal2..dashboard kena sawan..agaknye la kot..byk kali try..akhirnya aku terpaksa tinggalkan dashboard dengan sawannya itu..:P

Tu hari rse2nya janji nak cita sal cuti2 Pangkor kan?..hehe..next entry la yer...nak iklan jap my cun2 blouse kat sini..spe yang berminat leh usha kat my fb yer noorakma81@yahoo.com/ sms 0147745551

SOLD OUT

















Tudung????siyes aku jual off9 jer la..malas gile nak amik pic..x larat nak pakai kat kepala patung tu..lagipon jual off9 lebih cepat...okeyla..sampai sini dulu yea..berminat????leh sms or add kat FB yea..

Lastly ..cuci2 skit mata ngn 3 keping pic di pangkor:))

aku dah grab dlu blouse tu..hehe..En. amy cakap lama2 penuh gobok..alolo...nnt penuh  aiii suh le beli gobok baru..hehe..tengok muka adam yang sunburn:)

my comelsss

my angles..muka xmo bergambo..sje terbalikkan...yeahhh..


0 comments:

Friday, December 3, 2010

cerita blouse dulu yea...

Posted by kemma at 12:29 AM
Minggu ni memang agak bz coz selasa baru balik ke jb dari kampung halaman..best sgt dapat cuti2 ngn my mom sis n bro..mayb next year plan nak ke sabah or negeri pantai timur..

Today besday my mom yang ke 70, smoga mak senantiasa sihat, panjang umor, dijauhkan dari bahaya dan sentiasa dilindungi oleh Allah SWT..mak sayang kat mak tiada gantinya..huhu...ari ni juga Ammar genap 1 tahun 2 bulan..so comei n bijak dia sekarang..geramsss. Sampai je Jb , rabu pegi amik stok blouse...sampai je rumah cbuk mensnap pic blouse n letak kat Fb..alhamdulillah blouse kali ni hot2 sumenya. Semalam rse rindu nak manja2 ngn belog ksayangan guwess ni..tp baru nak taip entry n nak letak pic..x pasal2..dashboard kena sawan..agaknye la kot..byk kali try..akhirnya aku terpaksa tinggalkan dashboard dengan sawannya itu..:P

Tu hari rse2nya janji nak cita sal cuti2 Pangkor kan?..hehe..next entry la yer...nak iklan jap my cun2 blouse kat sini..spe yang berminat leh usha kat my fb yer noorakma81@yahoo.com/ sms 0147745551

SOLD OUT

















Tudung????siyes aku jual off9 jer la..malas gile nak amik pic..x larat nak pakai kat kepala patung tu..lagipon jual off9 lebih cepat...okeyla..sampai sini dulu yea..berminat????leh sms or add kat FB yea..

Lastly ..cuci2 skit mata ngn 3 keping pic di pangkor:))

aku dah grab dlu blouse tu..hehe..En. amy cakap lama2 penuh gobok..alolo...nnt penuh  aiii suh le beli gobok baru..hehe..tengok muka adam yang sunburn:)

my comelsss

my angles..muka xmo bergambo..sje terbalikkan...yeahhh..


0 comments on "cerita blouse dulu yea..."

 

©2009 da tru luv | by TNB