Rezeki blogging..tq 4 klik

Wednesday, December 8, 2010

Memory 3day 2 nite at Pangkor Island

Salam 1 Malaysia sumeeeeeee

Mood malas ni banyak sangat la kawan2..nak type pon menguap banyak kali ni..hehe ni pon kali ke3 aku wat en3 yang sama..bila dah siap je..xleh nak save..sawan betuila..sekbek malam ni bleh klo x mmg x kuarla post ni..hehe... Just nak share cerita yang dah basi kot..hihi, cuti2 kat Pangkor tu ari. Sume my siblings n their family join accept my bro Malik je..dia de kursus..so x dapatle itut. Walau macammana pon..cuti2 Tioman tetap  paling best sbb tempatnya yang sangattttttttt la cantik..keindahan dia mmg still lagi terjaga. Hope pas ni ade rezeki lagi bercuti ke tempat2 yang indah di bumi Allah ni.. Amin

Cerita bergambar yer:))
Amik pic Memory kat Tioman dulu..
my pewincess n kakak sepupunya Miera

syok my sis n ank sedaro  menanam En Amy yewww:)

air laut yang sangat jernih...siyesss terlalu cantik ..subhanallah

blur..amik kat ank sedaranye FB..

ni dihadapan chalet kitaorang..memang terbaekkkkkk
Cuti2 Pangkor nye pic plak:))

my  big family:)) tu ank ppuan aku...muncit betui perut start cuti sekolah ni yer..
tgh menunggu feri wif my ank sedara
dah sampai
anak beranak pah maliah sdn.bhd..hehe

Sampai sini dulu yea...klo nak beli blouse..tgk kat fb saye yer..haha iklan sat
Assalamualaikum......



2 comments:

kuntumz said...

besnya kema..aku pun mmg suka klo nk bercuti g pantai2 nii dri g jenjalan kat tempt lain..tpi tulah entah bila ntah nk g pantainya....

lisa said...

best2...

Wednesday, December 8, 2010

Memory 3day 2 nite at Pangkor Island

Posted by kemma at 11:55 PM
Salam 1 Malaysia sumeeeeeee

Mood malas ni banyak sangat la kawan2..nak type pon menguap banyak kali ni..hehe ni pon kali ke3 aku wat en3 yang sama..bila dah siap je..xleh nak save..sawan betuila..sekbek malam ni bleh klo x mmg x kuarla post ni..hehe... Just nak share cerita yang dah basi kot..hihi, cuti2 kat Pangkor tu ari. Sume my siblings n their family join accept my bro Malik je..dia de kursus..so x dapatle itut. Walau macammana pon..cuti2 Tioman tetap  paling best sbb tempatnya yang sangattttttttt la cantik..keindahan dia mmg still lagi terjaga. Hope pas ni ade rezeki lagi bercuti ke tempat2 yang indah di bumi Allah ni.. Amin

Cerita bergambar yer:))
Amik pic Memory kat Tioman dulu..
my pewincess n kakak sepupunya Miera

syok my sis n ank sedaro  menanam En Amy yewww:)

air laut yang sangat jernih...siyesss terlalu cantik ..subhanallah

blur..amik kat ank sedaranye FB..

ni dihadapan chalet kitaorang..memang terbaekkkkkk
Cuti2 Pangkor nye pic plak:))

my  big family:)) tu ank ppuan aku...muncit betui perut start cuti sekolah ni yer..
tgh menunggu feri wif my ank sedara
dah sampai
anak beranak pah maliah sdn.bhd..hehe

Sampai sini dulu yea...klo nak beli blouse..tgk kat fb saye yer..haha iklan sat
Assalamualaikum......



2 comments on "Memory 3day 2 nite at Pangkor Island"

kuntumz on December 9, 2010 at 9:40 AM said...

besnya kema..aku pun mmg suka klo nk bercuti g pantai2 nii dri g jenjalan kat tempt lain..tpi tulah entah bila ntah nk g pantainya....

lisa on December 9, 2010 at 3:36 PM said...

best2...

 

©2009 da tru luv | by TNB