Rezeki blogging..tq 4 klik

Friday, December 10, 2010

Kenapa ni???

X soookaaaaaaaaaa...x sooookaaaaaaaaaa
Huhu aku xmo la jadi cam skung ni...aku nak aku yang beberapa bulan lepas..
Aku nak aku yang rajin bw n update entry...aku dah cuba tapi knapa la mood x dtg2. Byk cerita yg aku nak sembang2 kat sini N ade yang nak aku share...tp malasnya  melebihi tahap  langit ketujuh...(merapu mood).

 Aku harap mood malas ni cepatla....berambusss...

"Puan malas..boleh tak awak balik umah awak????sy x soookaa awak datang umah saya yer...sebab bila Puan malas datang saya pon jadi malas tahap asbestozzzzzzzzz...."
Sekian mood merapu pada malam ini..adioss...

3 comments:

Huzn said...

puan akma...sila panggggggggggggggg pipi anda sedas...x jalan jugak tambah beberapa das lagik...laaaagi x jalan?sila campak pc anda dlm parit...i know la Johor manyak parit maaaa!

kemma said...

hahaha..ruhul bestnya klo dok negara arab cam hang...huhu..mest mood bahagia ja selalu

lisa said...

bukan campk pc la..campak puan akma...hehehe

Friday, December 10, 2010

Kenapa ni???

Posted by kemma at 11:09 PM
X soookaaaaaaaaaa...x sooookaaaaaaaaaa
Huhu aku xmo la jadi cam skung ni...aku nak aku yang beberapa bulan lepas..
Aku nak aku yang rajin bw n update entry...aku dah cuba tapi knapa la mood x dtg2. Byk cerita yg aku nak sembang2 kat sini N ade yang nak aku share...tp malasnya  melebihi tahap  langit ketujuh...(merapu mood).

 Aku harap mood malas ni cepatla....berambusss...

"Puan malas..boleh tak awak balik umah awak????sy x soookaa awak datang umah saya yer...sebab bila Puan malas datang saya pon jadi malas tahap asbestozzzzzzzzz...."
Sekian mood merapu pada malam ini..adioss...

3 comments on "Kenapa ni???"

Huzn on December 11, 2010 at 1:54 AM said...

puan akma...sila panggggggggggggggg pipi anda sedas...x jalan jugak tambah beberapa das lagik...laaaagi x jalan?sila campak pc anda dlm parit...i know la Johor manyak parit maaaa!

kemma on December 11, 2010 at 1:58 AM said...

hahaha..ruhul bestnya klo dok negara arab cam hang...huhu..mest mood bahagia ja selalu

lisa on December 11, 2010 at 11:34 AM said...

bukan campk pc la..campak puan akma...hehehe

 

©2009 da tru luv | by TNB