Rezeki blogging..tq 4 klik

Monday, December 6, 2010

aku yang overrr..siap bedebak debuk jantung

kihkihkihkih.........
Gelak dalam iman...ade kew?????haha 
Malam ni boring.. x de buat2 sibuk...so nak tunai janji cerita ceriti disini :))

Tadi sempat berym ngn Ruhul.. Ruhul ni member aku dari matrix sampai masuk UPM n sampai la ni..kami sma2 orang Tepeng.. Sekarang ni Ruhul kat Shubro..aku pon x tau kat mana..1st time dengo nama tempat ni..almaklumla..peta dunia tgk mse sekolah dlu jerk..tu pon sje je tunjuk2 tengok..takut cikgu Geo piappppppp. hahaha.  Shubro ni kat mana ruhul??? mayb dekat dengan Cairo kot..x pon Syam ke...yang aku tau negeri arab daaaaaa. Ruhul kesana coz ikot laki dia blajo ilmu agama..improvekan lagi...bestnyeee..hope kita pon ade rezeki menuntut ilmu x kira la kat mana2 pon..janji yang x sesat sudahh...
pic kat UPM..blurr giless ..but Tq kat kiah..aku amik dr Fb dia..hehe (Ruhul yang terlentok pakai baju biru bunga kuning tu)

Persoalannya ?????wah bukan main lagi puan kema ni...persoalannya npe la waktu aku ym tadi aku leh berdebar debar n over excited..senyum toksah cakapla...punya la meleret...tp x tau la senyum manis ke idak..:P. Macam orang baru nak berkenalan ...ruhul.....excited tak aku???hahaha. 1st yang aku tanya opkos la pukul brapa kat sana...aku ni mmg teringin sgt nak ke obesea..klo setakat pi Indon n Singapore tu x payah nak tanyala pukui bpe kan...Selain dari tu aku ni mmg minat baca blog2 rakyat Mesia yang kat obesea...xpela x dapat pg pon ...dapat dengo story telling pon okla..sedihhh..huhu.

Apa soklan aku kat ruhul????
Aku tau n ruhul pon tau..kitaorang sama2 hantu benda ni..
Aku tanya kat ruhul dia bawak budu dak???sbb aku  dah tau benda yang bakal ruhul teringin mest budu punyaa...
Lawak jawapan ruhul....."laki aku x bagi bawak"..alolo cian ruhul...Pak besaq x bagi bawak sebab dia takut hang asik nak makan nasik ja..hahaha. Xpala balik Mesia 2 bulan lagi..hang beli la sedozen budu ye..makanle sepuas-puasnya. Ruhul gtau kat sna cuaca sejuk gila..n tadi mse YM baru pas maghrib n we all stop smpai situ je sbb ruhul nak masak 4 dinner. Yang pastinya feel lain oo YM tadi..sbb YM ngn ruhul dari obesea....(jakunnya aku..kihkih..nak wat camna orang kampung..hehe)



1 comments:

Huzn said...

kihkkih...ma...aku pun berdebak bedebuk gak baca entry hang nih...senyum meleret toksah cita la...hahaha...ma...shubro tu kat cairo gak la..tp jauh sket la dari town cairo tuh...ala2 mcm kl-kajang gitu..

Monday, December 6, 2010

aku yang overrr..siap bedebak debuk jantung

Posted by kemma at 1:17 AM
kihkihkihkih.........
Gelak dalam iman...ade kew?????haha 
Malam ni boring.. x de buat2 sibuk...so nak tunai janji cerita ceriti disini :))

Tadi sempat berym ngn Ruhul.. Ruhul ni member aku dari matrix sampai masuk UPM n sampai la ni..kami sma2 orang Tepeng.. Sekarang ni Ruhul kat Shubro..aku pon x tau kat mana..1st time dengo nama tempat ni..almaklumla..peta dunia tgk mse sekolah dlu jerk..tu pon sje je tunjuk2 tengok..takut cikgu Geo piappppppp. hahaha.  Shubro ni kat mana ruhul??? mayb dekat dengan Cairo kot..x pon Syam ke...yang aku tau negeri arab daaaaaa. Ruhul kesana coz ikot laki dia blajo ilmu agama..improvekan lagi...bestnyeee..hope kita pon ade rezeki menuntut ilmu x kira la kat mana2 pon..janji yang x sesat sudahh...
pic kat UPM..blurr giless ..but Tq kat kiah..aku amik dr Fb dia..hehe (Ruhul yang terlentok pakai baju biru bunga kuning tu)

Persoalannya ?????wah bukan main lagi puan kema ni...persoalannya npe la waktu aku ym tadi aku leh berdebar debar n over excited..senyum toksah cakapla...punya la meleret...tp x tau la senyum manis ke idak..:P. Macam orang baru nak berkenalan ...ruhul.....excited tak aku???hahaha. 1st yang aku tanya opkos la pukul brapa kat sana...aku ni mmg teringin sgt nak ke obesea..klo setakat pi Indon n Singapore tu x payah nak tanyala pukui bpe kan...Selain dari tu aku ni mmg minat baca blog2 rakyat Mesia yang kat obesea...xpela x dapat pg pon ...dapat dengo story telling pon okla..sedihhh..huhu.

Apa soklan aku kat ruhul????
Aku tau n ruhul pon tau..kitaorang sama2 hantu benda ni..
Aku tanya kat ruhul dia bawak budu dak???sbb aku  dah tau benda yang bakal ruhul teringin mest budu punyaa...
Lawak jawapan ruhul....."laki aku x bagi bawak"..alolo cian ruhul...Pak besaq x bagi bawak sebab dia takut hang asik nak makan nasik ja..hahaha. Xpala balik Mesia 2 bulan lagi..hang beli la sedozen budu ye..makanle sepuas-puasnya. Ruhul gtau kat sna cuaca sejuk gila..n tadi mse YM baru pas maghrib n we all stop smpai situ je sbb ruhul nak masak 4 dinner. Yang pastinya feel lain oo YM tadi..sbb YM ngn ruhul dari obesea....(jakunnya aku..kihkih..nak wat camna orang kampung..hehe)



1 comments on "aku yang overrr..siap bedebak debuk jantung"

Huzn on December 6, 2010 at 5:34 AM said...

kihkkih...ma...aku pun berdebak bedebuk gak baca entry hang nih...senyum meleret toksah cita la...hahaha...ma...shubro tu kat cairo gak la..tp jauh sket la dari town cairo tuh...ala2 mcm kl-kajang gitu..

 

©2009 da tru luv | by TNB